5:1
(3:0)
73. P. Figr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tragický výkon Ledvice v Chomutově


Branky


73. P. Figr
0

Ledvice si musely v Chomutově vypít hodně hořký kalich. Domácí rozhodně nic nepodcenili a do utkání vlétli aktivně a bojovně. Vyplatilo se. Tři důležité body zůstaly na "LoKotce".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od první minuty bylo vidět na aktivitě domácích, že to pro Ledvice bude těžké utkání. Chomutov byl od začátku zápasu aktivní, pohyblivý a silný na balónu. Ledvicím naopak chyběl pohyb a vázla rozehrávka. Do 15. minuty vytvořily dvě chyby v obrané činnosti, po kterých jsme po čtvrt hodině prohrávali 2:0 a bylo prakticky rozhodnuto. Ve druhém poločase se už Ledvice na odpor nezmohly a po zásluze prohrály 5:1, kdy jediný gól hostů vstřelil Pavel Figr.



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): Utkání v Chomutově lze označit za tragické. Pokud do posledních třech kol budeme nastupovat s tímto přístupem a herním projevem, nemusí to pro nás dopadnout vůbec dobře.



Sestavy


AFK LoKo Chomutov B

SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - M. Hase [-] , F. Macháček [-] , R. Bystrý [-] , R. Peschl [-] - P. Figr [-] , M. Broskovics [-] , L. Altman [-] , D. Císař [-] - V. Šlégr [-] , M. Novák [-]

ŽK: 2. M. Hase , 4. R. Peschl , 39. V. Šlégr .
Hráči zápasu: P. Lácha , M. Žďánský , D. Čonka .
Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.