0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

23.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyhrocené utkání v Březně


Branky


0

Pravidlo, že v Březně se hostujícím týmům těžko vyhrává, zcela určitě nepotvrdilo víkendové utkání 23.kola, ve kterém na obou stranách pracovaly nervy a výsledkem byly tři červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První minuty napovídaly, že Strupčice prahnou minimálně po jednom bodu. Byly aktivnější a v několika případech mohly jít do vedení, chyběla přesnost však přesnost. Běhavejší a mladší kluci dělali obraně Března značné problémy. Domácí se snažili kombinovat a táhnout míč po stranách s centry do vápna, ale snaha byla marná. Naopak, Strupčicím se podařilo vstřelit úvodní gól a ani nápor domácím nepřinesl v prvním poločase alespoň vyrovnání. Druhý poločas nastoupilo Březno, ale nepřesné přihrávky spíše prohlubovaly frustraci. I ta mohla zapříčinit následnou potyčku hráčů po odehraném volném kopu, po které následovala žlutá karta pro hráče Března a červená karta pro hráče Strupčic. Domácí tak měli početní převahu a velkou šanci na zvrácení utkání na svou stranu, ale zdálo se, že to naopak nahrálo Strupčicím, jenž v oslabení přidaly druhý gól. Na Březno padla deka a utkání bylo rozhodnuté. Aby toho nebylo málo, po druhé žluté dostal červenou i hráč Března a za pár minut ho následoval další spoluhráč, který neudržel nervy na uzdě a atakoval strupčického hráče. Marnost domácích podtrhl v závěru třetí gól. Strupčice v Březně vyhrály 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březno
František Rezek st. (sekretář TJ Sokol Březno): Je to škoda. Prakticky už obou mužstvům o nic nešlo. Ten incident na hřišti byl zbytečný.




Sestavy


TJ Sokol Březno
M. Lux [-] - D. Svoboda [-] , D. Rezek [-] , V. Částka [-] , P. Bureš [-] - F. Rezek [-] , K. Kříž [-] , D. Heřman [-] , M. Rezek [-] - A. Paldrman [-] , F. Polka [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.