Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 15:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sirovátka zničil hattrickem Ledvice


0

Rázna slova trenéra Duchcova otevřela hráčům oči a v utkání s Ledvicemi to byl opět starý dobrý Duchcov, který díky třem brankám Sirovátka slavil povinné tři body a návrat na první příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se snažily od začátku o ofenzivní hru se zabezpečenou obranou a během prvních deseti minut se dostal každý ze soupeřů do šance apak zahrozili dvakrát Ledvičtí.  V 11. minutě Altman, který měl před sebou opuštěnou branku, ale minul. O čtyři minuty pak pálil nebezpečně z pravé strany na zadní tyč Ledvický Michal Novák, míč šel vedle. Louže na hřišti omezovaly kombinace a brzdily přihrávky, dala by se jim ale také připsat asistence u gólu. Ve dvacáté minutě vybojoval kousek za hranicí velkého vápna míč Vebr, ten se právě i s pomocí louže dostal k Sirovátkovi a ten chytrým lobem přehodil gólmana a Duchcov šel do vedení. Hra pokračovala herní převahou hostujícího týmu, domácí se moc do ohrožení nedostávali. Výjimkou byla tvrdá rána M.Nováka ve 38. minutě, která šla ale doprostřed branky, kde ji Beneš vyboxoval na roh. Na druhé straně se dostal do zakončení Kropáček, který unikl, Kukla jeho pokus vyrazil, mladý Duchcovský záložník neuspěl ani s opakovanou střelou. Za chvilku měli blízko k brance domácí, padající list ale skončil těsně nad břevnem a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Do druhé půlky nenastoupil v domácím dresu Michal Novák, který v jednom ze soubojů z konce první půlky  utržil zranění a do hry šel Řeřicha.  Po třech minutách spálil šanci Šlégr, který po centru zprava koníčkem míč neumístil. Na protější straně neuspěl o minutu později Kropáček a po minutě byl ve střelecké pozici opět, ani tentokrát mu nebylo přáno. V 53. minutě se blýskl ochránce Duchcovské branky Petr Beneš, který reflexivně zasáhl po ráně zblízka Berkyho po povedeném centru Figra. Trest přišel vzápětí. Protiútok táhl Knorr, poslal míč na rozběhlého Sirovátku, ten se k němu dostal přes uklouznuvšího Říhu a pro kanonýra FKD, který byl sám před Kuklou, nebyl problém umístit míč do branky. Ledvice se pokusily ještě s výsledkem něco udělat, několikrát se v následujících minutách dostaly na dostřel, ale defenziva Duchcova s náhradními krajními beky pracovala dobře. Dvě solidní možnosti ale domácí měli. V 57. minutě hasil v závaru odkopem nebezpečí Meisner, V 62. pak parádně kopnutý trestný kop Altmana skončil na břevně. Únik Knorra z protiakce zastavil na hranici šestnáctky čistě Říha. Dvacet minut před koncem zaujala kombinace hostujícího týmu kolem šestnáctky, tři hráči se neodvážili vystřelit až to udělal ten čtvrtý, Holub ale poslal míč nad břevno. Ledvice pak měly dobré gólovky po pokusech Šlégra a Berkyho, na druhé straně opět neuspěl Kropáček. Čtyři minuty před koncem zahrávaly Ledvice trestný kop, následně i roh, ale Duchcovské čisté konto odolalo. V poslední minutě ještě po průniku Jana Nováka zahráli domácí ve vápně rukou a penaltu si vzal na starosti kdo jiný než Sirovátka. Proměnil a završil hatrick. Vzápětí byl takticky střídán Kokšalem



Ohlasy k zápasu



FK Duchcov
Roman Sirovátka (hráč FK Duchcov): Byl to zápas o bojovnosti, po celý zápas jsme ale hráli lépe a zasloužili si vyhrát. Tři góly, které jsem dal, byla taková třešnička na tom vítězství. Pro nás pěkné utkání.



Sestavy


SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - F. Macháček [-] , M. Říha [-] , R. Peschl [-] - P. Figr [-] , D. Císař [-] , V. Šlégr [-] , M. Broskovics [-] , L. Altman [-] - S. Berky [-] , M. Novák [-] (46. R. Řeřicha [-] )

FK Duchcov
P. Beneš [-] - Z. Vosátka [-] , J. Meisner [-] , T. Holub [-] , P. Bednář [-] - F. Knorr [-] (82. P. Velička ml. [-] ) , T. Orlt [-] , J. Kropáček [-] , L. Vebr [-] , J. Novák [-] - R. Sirovátka [-] (90. M. Kokšal [-] )

ŽK: 38. J. Kropáček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.