3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ervěnice svými chybami ztratily body v Podbořanech


Branky


80. T. Hronek , 88. D. Ameti
0

Nespokojený s výkonem svého mužstva byl trenér Šroub po vystoupení v Podbořanech. Tři body zůstaly u domácího mužstva i díky řadě chyb, které hráči Ervěnic předvedli na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání Podbořan s Ervěnicemi měli větší převahu hosté, jenž si připravili několik povedených šancí, které však nedokázali přetavit v gól. Velká chyba přišla v závěru prvního poločasu, kdy Ervěnice ztratily míč na útočné polovině domácích. Ve snaze získat míč zpět byl hráč Podbořan faulován v pokutovém území Prokopem a rozhodčí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. Podbořany penaltu proměnily a šly do vedení. Trenér hostujícího celku svým svěřencům vyčítal zbytečné chyby a nezodpovědné bránění, z čehož plyne i devět obdržených branek ze tří venkovních zápasů. Díky absenci několika hráčů (zraněného Krále a vyloučených Baška a Mirgy) museli za A tým Ervěnic nastoupit tři dorostenci, kteří se se svou šancí prali srdnatě, ale nervozita zřejmě sehrála velkou roli hlavně při rohovém kopu Podbořan, kdy mladému Červenkovi vypadl míč z rukavic a domácí hráč z dorážky zvyšuje na rozdíl dvou branek. Aby toho na dorosteneckého gólmana nebylo málo, při další šanci včas nevyběhl proti soupeři a Podbořany vedly 3:0. V závěrečných minutách se však Ervěnice rozhodly zápas zdramatizovat. Nejprve se v 80. minutě trefil Hronek, o osm minut později přidává druhou branku Ameti. V 90. minutě mohl utkání do remízy a pokutových kopů dotáhnout Vacula, ale trefil pouze brankáře.



Ohlasy k zápasu



SK Ervěnice - Jirkov
Josef Šroub (trenér SK Ervěnice): V utkání jsme byli lepším celkem, měli míč častěji na svých kopačkách, vytvořili si cca 10 šancí, ale velký problém byla koncovka. Domácím jsme darovali penaltu a i zbylé góly, co jsme obdrželi, byly po zbytečných chybách a nedůrazu!! V zápase nám chybělo šest hráčů základní sestavy, ale na to se nemůžeme vymlouvat! Domácí bojovali a více chtěli.



Sestavy



SK Ervěnice - Jirkov
P. Červenka [-] - D. Glas [-] , M. Prokop [-] , P. Šístek [-] (46. M. Kostourek [-] ) , T. Hronek [-] - M. Mašl [-] , D. Haviár [-] , D. Vacula [-] , T. Banovič [-] - P. Proll [-] (60. J. Emmer [-] ) , D. Ameti [-]

ŽK: 38. D. Ameti .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.