3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ervěnice vrátily Březnu minulou porážku


Branky


35. D. Ameti , 56. D. Ameti , 85. D. Haviár
0

Na hřiště Ervěnic přijel tým Sokola Březno. Oba týmy byly v tabulce před tímto střetnutím v těsném závěsu za sebou jen s rozdílem tří bodů. Z výhry se nakonec radovalo domácí mužstvo, které postoupilo na pátou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do utkání vstoupilo aktivněji Březno, které z brejku dalo gól po nedorozumnění Čibenky s Glasem. Ervěnice se však brzy oklepaly a hosty přitlačily k jejich pokutovému území. Po vytrvalém tlaku a čtyřech šancích, se domácím nakonec podařilo skórovat, kdy Haviar pasem našel Mašla, který odcentroval z lajny a Ameti hlavou srovnal skóre utkání. Po uklidnění v šatně hráči Ervěnic opět na soupeře vlítl a začaly se dít věci. Banovič sám na kasu ještě nedal, pak Glas trefil z 30 metrů břevno hostí, ale pak již přišla akce, kdy po centru centr před branku chladnokrevně zakončil střelou do brány Ameti. Poté přišel od domácích útlum a hrát začali hosté, kteří mohli vyrovnat, kdyby David Rezek netrefil břevno. Pojistku na konečných 3:1 pro domácí uzavřel v závěru utkání po kombinaci s Mašlem Haviár.

 



Ohlasy k zápasu


SK Ervěnice - Jirkov
Josef Šroub (trenér SK Ervěnice): Chomutovské derby, kdy jsme měli soupeři co vracet z podzimu po porážce 0:4. Po malém nedorozumění na začátku utkání, ze kterého jsme inkasovali, si myslím, že jsme byli celkem lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Vytvořili jsme si i více šancí a když jsme šli poprvé v utkání do vedení, tak jsme na 15 minut trochu vypadli z rytmu, ale v závěru jsme si to pojistili gólem a o osudu zápasu bylo rozhodnuto.




Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] - T. Hronek [-] , R. Čibenka [-] , M. Prokop [-] , D. Glas [-] - D. Vacula [-] , P. Národa [-] , D. Haviár [-] , M. Mašl [-] (85. J. Emmer [-] ) - T. Banovič [-] , D. Ameti [-] (70. P. Proll [-] )


ŽK: 31. P. Národa , 66. D. Ameti , 68. R. Čibenka .
Hráči zápasu: D. Haviár , M. Mašl , D. Ameti .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.