2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strupčice vyhrály až po pokutových kopech


Branky


0

Chudé utkání na branky, zato dramatická bitva při rozhodujících pokutových kopech. To vše nabídlo utkání Strupčic s týmem Ledvic, ve kterém se nakonec radoval domácí tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání byl oboustranně opatrný. V 7. minutě likvidoval brankář Šlégr šanci Vrby a v 17. minutě se střelecky neprosadil hostující Berky, kdy jeho střela skončila vedle tyčky. Hosté přehrávali domácí kombinačně, ale při gólovém zakončení chybělo štěstí. Nejprve ve 42. minutě z přímého kopu Macháček trefuje tyčku a v 64. minutě Kálal prudkou střelu napálil do břevna. Domácí hrozili prostřednictvím útočníka Vrby, který se několikrát dostal do zakončení hlavou ale vždy minul soupeřovu branku. První gól padl v 77. minutě, kdy si roh ledvického Císaře srazil do vlastní branky Janošík. Strupčicím se podařilo vyrovnat v 89. minutě, kdy v obraně propadl aut domácích k Vrbovi, který přihrál na branku Janošíkovi. Následné pokutové kopy vyhráli domácí v poměru 6:5.



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): Před utkáním bychom, díky absenci několika hráčů v sestavě, remízu brali, ale podle vývoje a průběhu utkání jsme dnes opět body ztratili. Je to škoda.



Sestavy



SK Viktorie Ledvice
V. Šlégr [-] - M. Říha [-] , F. Macháček [-] , R. Peschl [-] - D. Císař [-] , M. Broskovics [-] , L. Altman [-] , M. Novák [-] , R. Řeřicha [-] (62. D. Vorel [-] ) - M. Kalál [-] , S. Berky [-] (84. V. Javůrek [-] )

ŽK: 43. F. Macháček , 44. M. Kalál , 54. M. Říha , 82. S. Berky .
Hráči zápasu: F. Macháček , V. Šlégr .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.