1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 10:15

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duchcov překvapení v Žatci nepřipustil


Branky


0

Druhý zápas za sebou venku zavedl lídra soutěže do Libočan, kde hraje Žatec B své domácí zápasy. Žatečtí před dvěma týdny porazili favorizované Postoloprty a tak Pohlovy svěřence nečekal lehký soupeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin za remízového stavu

Hostující kouč musel udělat tři změny v sestavě, když mu chyběli zranění Vebr s Berkem a pracovně zaneprázdněný kapitán Meisner. Do zápasu vstoupili Duchcovští mírným tlakem. Přímý kop Nováka v sedmé minutě zůstal nevyužit, stejně tak i o minutu později dobře zahraný roh. Beneš v hostující brance se poprvé ukázal v 8. minutě a po střele domácího hráče se musel pořádně natahovat. Ve 13. minutě se dostal do úniku Sirovátka, byl podražen gólmanem a z nařízené penalty se nemýlil Novák. Gól ale povzbudil spíše žatecké hráče, kteří od této doby byli lepším týmem. Ve 25. minutě z pětky přestřelil branku Hankocy, pět minut na to nedokázal nikdo z domácích hráčů dopravit do odkryté branky míč po rozehrané standardní situaci. Ve 31. minutě už se ale domácí dočkali. Duchcov mohl jít do přečíslení, ale zbytečně ztratil míč a žatecký Klíma po následné akci umístěnou ranou ke vzdálenější tyči vyrovnal. I nadále byli domácí hráči živější, duchcovským chybělo více pohybu i povzbuzování se. Tady byla citelně znát absence Meisnera. Navíc často dávali Žatci příležitost ke standardním situacím, které domácí mají dobře natrénované. Další branku už ale do přestávky nepřidali. I Duchcov mohl ještě skórovat, v poslední minutě lízl Novákův centr před brankou hlavičkou Vosátka, míč šel ale těsně vedle.

 

U Duchcova se červenalo

Žatec cítil šanci na úspěch a i ve druhé půlce byl aktivní. Ve 48. minutě vyrazil Beneš dělovku T. Hynka na roh, po něm pak musel opět vyboxovávat míč pryč od branky. I Duchcov zlepšil hru a snažil se o další gól. Ten přišel a domácí z toho radost neměli. Moravec vyhrál hlavičkový souboj, míč poslal na rozběhlého Sirovátku, který svou příležitost tentokrát využil a propálil Boučka v brance. A aby toho nebylo málo, za tři minuty si naběhl na přihrávku Moravce Knorr a z první poslal míč potřetí za záda bezmocného gólmana. Vedení Duchcova o dva góly vypadalo hodně nadějně, ale kolem sedmdesáté minuty došlo na hřišti k několika slovním potyčkám i strkanicím mezi hráči, což odnesli někteří hráči žlutou kartou a po pár minutách Skrčený i červenou. Domácí se snažili přesilovku využít a zápas ještě zdramatizovat. Neměli k tomu daleko, Beneš se ocitl v plné palbě, ale byl mužem na svém místě. Skórovat mohl v závěru z brejku i střídající Velička, ale i on ztroskotal na brankářovi. Výsledek 1:3 tak zůstal i přes tříminutové nastavení a Duchcov tak udrží první místo v tabulce i po 19. kole.



Ohlasy k zápasu



FK Duchcov
Petr Beneš (brankář FK Duchcov): První poločas se nám podařilo vstřelit gól, mysleli jsme si, že je to naše, ale přestali jsme hrát. Měli jsme pak jednu šanci do brejku, nevyužili jsme toho, dostali jsme zbytečně gól na 1:1. První půli jsme se trápili, ale druhý poločas nám vyšlo to, co hrajeme na Míru Moravce dlouhej balón, on to sklepnul a už jsme začali hrát naší hru. Pak nás oslabilo vyloučení Skrčeného, ale dokázali jsme to uhrát. V závěru jsem si hodně zachytal, ale myslím, že jsme tu hráli všichni dobře a tři body jsou doma.



Sestavy



FK Duchcov
P. Beneš [-] - Z. Vosátka [-] , L. Brejcha [-] , D. Skrčený [-] - F. Knorr [-] (90. J. Kropáček [-] ) , T. Orlt [-] , T. Holub [-] , M. Moravec [-] , T. Skurský [-] (80. P. Bednář [-] ) - R. Sirovátka [-] (85. P. Velička ml. [-] ) , J. Novák [-]

ŽK: 54. T. Holub , 61. R. Sirovátka , 65. T. Skurský , 69. D. Skrčený , 77. M. Moravec . ČK: 75. D. Skrčený .
Hráči zápasu: M. Moravec .
Místo: Libočany. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.