0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 15:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postoloprty jasně přehrály svého soupeře


Branky


0

Utkání Ledvic s Postoloprty nabídlo pět gólů, ze kterých se však radovali hosté. Domácí nenašli recept na dobře hrající hostující tým a selhali jak při pokutovém kopu, tak i při velké šanci Šlégra v malém vápně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hned od začátku utkání bylo jasné kdo bude udávat tempo. Již v 8. minutě šli hosté do vedení po brance Kouby. Druhý gól Potoloprt přišel ve 28. minutě, kdy nachytal soupeř domácí obranu ve špatném rozestavení a navýšil tak skóre utkání. O dvě minuty později se opět prosadil útočník Kouba a tím nastavil jasný poločasový výsledek. Branek mohli diváci vidět i více, ale ve 41. minutě hosté nastřelili jen tyčku domácí branky.

V úvodu druhé půle ve 48. minutě skončila akce Císaře na boční síťi soupeřovi branky. V 66. minutě mohl ledvický tým vrátit do utkání Altman, který ale neproměnil pokutový kop. Další šance domácích přišla v 75. minutě, ale Šlégr z malého vápna hlavou minul branku. Závěr utkání patřil dominujícím hostům z Postoloprt. Nejprve v 83. minutě zvýšil z nařízené penalty hostující brankář Junek na 0 : 4 a v 85. minutě ukončili Postoloprty trápení Ledvic pátým gólem.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): V utkání byly Postoloprty jasným favoritem - aktivnější, pohyblivější, agresivnější a fotbalovější. Náš pasivní výkon v chůzi nekladl soupeři žádný odpor. Sportovně musíme uznat, že soupeř byl o třídu lepší.




Sestavy


SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - F. Macháček [-] , M. Hase [-] (60. J. Hejl [-] ) , V. Hegenbart [-] , D. Císař [-] - L. Altman [-] , P. Figr [-] , V. Javůrek [-] (37. R. Řeřicha [-] ) , V. Šlégr [-] - M. Novák [-] , M. Broskovics [-]

FK Postoloprty
P. Junek [-] - A. Fridrich [-] , M. Barton [-] , L. Papežík [-] , P. Pechát [-] - L. Pour [-] (65. M. Černohorský [-] ) , O. Zícha [-] , T. Vyskočil [-] (78. F. Baník [-] ) , M. Junek [-] - Z. Kouba [-] (50. P. Šubert [-] ) , P. Volkman [-]

ŽK: 41. F. Macháček , 55. M. Hase .
Hráči zápasu: V. Šlégr - P. Volkman , Z. Kouba , P. Junek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.