1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 15:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledvice zbytečně ztratily body v Dubí


Branky


0

Chybějící hlavní opory Ledvic se ukázaly jako stěžejní pro tým z konce tabulky, který na půdě Dubí přišel ukvapenou a nekoncentrovanou hrou o tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Už ve 4. minutě se ocitl ve vyložené šanci útočník Ledvic Kolář, který se pokusil o přehození brankáře domácích, ale míč netrefil jak chtěl. Ve 20. minutě těsně minul branku Dubí Šlégr z přímého kopu přes zeď. Ve 22. a 33. minutě zahodili domácí zakončení hlavou mimo branku. První poločas se odehrával prakticky od vápna k vápnu bez nebezpečného zakončení.

Hned v úvodu druhého poločasu ve 49. minutě potrestal chybu obrany Ledvic hráč Dubí Doubek. Od 50. minuty byla znát jasná převaha mužstva Ledvic, ale bez gólového zakončení. Své šance neproměnili Novák, Císař a dva pokusy měl i Kolář. V závěru utkání, kdy Ledvice dobývaly branku domácích, se dostal do zakončení dubský Havlín, který trefil jen tyčku Kuklovy branky. V nastavení v 92. minutě se prosadil v koncovce Macháček po přihrávce Šlégra, ale gól pro ofsajd nebyl uznán. Zápas tak skončil těsnou výhrou domácích 1:0.

 



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): V situaci, ve které se mužstvo nachází a po úvodních třech výhrách na jaře za sebou, lze brát prohru v Dubí za ztrátu. Mužstvu citelně chyběly zkušenosti Luďka Altmana, který kvůli zaměstnání nemohl nastoupit, zrovna jako obránce Říha. Středopolaře Broskovice zase vyřadilo zranění. I přesto mělo mužstvo vyhrát, ale zradila ho ukvapenost a klid v koncovce.



Sestavy



SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - R. Peschl [-] , F. Macháček [-] , R. Bystrý [-] , M. Hase [-] - V. Javůrek [-] , P. Figr [-] , V. Šlégr [-] , D. Císař [-] - M. Novák [-] , R. Kolář [-] (78. P. Majerčin [-] )

ŽK: 28. R. Bystrý , 41. R. Peschl , 69. F. Macháček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.