0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 17:00

18.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva LoKo Chomutov vydřela bod proti Duchcovu


Branky


0

Duchcov si přijel na hřiště rezervy LoKo Chomutov pro tři body, ale domácí tým s několika posilami z A týmu sehrál se soupeřem vyrovnanou partii. Utkání nakonec musely rozhodnout penalty, ve kterých byl úspěšnější tým Duchcova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcovský tým nastoupil bez Vrkoslava, který opět přerušil činnost. Loko posílilo z Áčka mimo jiné i exjuniorským reprezentantem Láchou a po třech prohrách chtělo konečně bodovat. Začalo se zostra a oba týmy se hned vrhly do ofenzivy. V páté minutě protáhl křížnou střelou Beneše domácí rychlík Vondráček. Hosté měli výraznou šanci o sedm minut později, když od Berka se dostal míč ke Skurskému, ten mohl střílet, ale přihrál k tyči volnému Sirovátkoví, který zblízka nedal. Duchcov byl i nadále nebezpečnějšé a další výraznou možnost měl Moravec, ale po centru Meisnera a sklepnutí Sirovátky přestřelil branku.  Hosté v závěru první půlky přitlačili. Jejich snahy brzdily především časté ofsajdy, a protože ani Lokotka nebyla před brankou úspěšná, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

I ve druhém poločase pokračovala podobná show, tady oboustranná snaha skórovat s mírnou převahou Duchcovského týmu. Střelecky však byli hráči obou týmů jaloví a tak byl bezbrankový stav na výsledkové tabuli až do konce. Byl, ale nemusel. V 79. minutě totiž rozhodčí Holly neuznal pro údajný útočný faul na gólmana branku Berkovi. Ten se při tom sám zranil. Už předtím se oba týmy několikrát vyžadovali penalty, ale nepískla se žádná. Poprvé tak v této sezóně Duchcov remizoval a přistoupilo se k penaltovému rozstřelu. Všichni Duchovští hráči uspěli. Na druhé straně ale ve druhé sérii chytil Beneš střelu Kadlece a tak Duchcov odvezl z Chomutova bod navíc.



Ohlasy k zápasu



FK Duchcov
Miloslav Pohl (trenér FK Duchcov): Remíza v základní hrací době odpovídala průběhu utkání. My jsme měli nějaké brankové příležitosti zejména v prvním poločase, ale stejně tak domácí hrozili z rychlých brejků, takže je dobře, že jsme udělali ten bod z penalt navíc.



Sestavy



FK Duchcov
P. Beneš [-] - Z. Vosátka [-] , J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , D. Skrčený [-] - T. Skurský [-] , T. Berko [-] , T. Orlt [-] , L. Vebr [-] , M. Moravec [-] - R. Sirovátka [-]

ŽK: 30. T. Orlt , 34. L. Brejcha , 76. F. Knorr , 86. Z. Vosátka .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.