2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po urputném boji slaví Březno výhru nad AFK LoKo Chomutov B


0

Dva pokutové kopy, červená karta a divácky pohledné utkání. Tak lze ve zkratce charakterizovat souboj mezi TJ Sokol Březno a AFK LoKo Chomutov B, kdy hostující celek s mladým mužstvem zatápěl defenzivě domácího celku. I přesto dokázalo Březno zvítězit, díky proměněné penaltě Davida Rezka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla řadu šancí

Hned od první minuty utkání si diváci mohli užívat aktivní fotbal na obou stranách. Chomutovská rezerva přijela s mladým mužstvem a jejich rychlé nohy dělali problémy nejednomu hráči domácího celku. Ti se však postupně zahřáli na tu správnou teplotu a začali Chomutov přehrávat, kdy si vytvořili i několik zajímavých šancí. Jednou z nich byla nastřelená tyč, kdy následně zahrál v pokutovém území balón rukou hostující hráč a kromě žluté karty tak přišla na řadu penalta. Tu však domácí hráč zahodil střelou nad břevno, kdy míč ještě tečoval hostující gólman. I přesto domácí nepolevili a silně napadali chomutovskou obranu, první půle však gól nepřinesla.

Druhý poločas hrál do karet Březnu

Březno nechtělo před domácím publikem ztratit body a opět začalo aktivně napadat obranu hostů. A vyplatilo se. Po ztrátě míče chomutovského hráče se domácí mohli radovat z úvodního gólu, který vstřelil František Polka. O pár minut později šel do souboje domácí hráč s gólmanem hostí. Tomu vypadl míč z rukavic a nakonec hráče Března ve vyložené šanci fauloval. Rozhodčí nemohl jinak, nařídil pokutový kop a gólmana hostí vyloučil. Míč si postavil David Rezek a přízemní střelou se míč od levé tyče odrazil do brány. Březno tak navýšilo vedení na 2:0 a vypadalo to, že si jde jasně pro tři body. Jenže LoKo Chomutov dokázalo zápas ještě zdramatizovat, kdy po přímém kopu hlavičkoval do levého rohu Luxovi brány hostující hráč a snížil skore na 2:1 pro domácí. Ti v závěru museli čelit tlaku Chomutova, který i v deseti hráčích nechtěl odjet z Března z prázdnou. Nakonec se ale z výhry radovali domácí a připsali si první tři jarní body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březno
František Rezek (záložník TJ Sokol Březno): Věděli jsme, že přijede oproti nám mladý tým a podle toho jsme očekávali i bojovný zápas. V začátku nás trošku překvapili, měli tam mladý a běhavý kluky. Postupně jsme ale v prvním poločase hru srovnali a myslím si, že jsme byli i chvilkama lepší a nebezepečnější vepředu. Bohužel, u nás je problém neproměňování šancí. My to máme zápas co zápas a na tom musíme zapracovat. Budeme makat dál.




Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.