1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2015 17:30

16.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva "Lokotky" stále nepoznala radost z výhry


0

V boji o deváté místo tabulky byli v dohrávce 16. kola úspěšnější hosté ze Strupič, kteří si dobrou kombinační hrou odvezli ze hřiště Lokotky tři body. Domácí tak nenapravili porážku v Březně a v jarní části 1.A třídy sk.B zatím čekají na první výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužený gól pro Strupčice

První půle zápasu mezi rezervou LoKo Chomutov a Strupčicemi v úvodu přinesla opatrný fotbal na obou stranách, kdy si domácí byli vědomi toho, že další zaváhání si již nemohou dovolit. Jenže postupně začal zesilovat tlak hostí a domácí obrana musela reagovat na rychlé protiútoky. Strupčice nechtěli v tabulce přepustit místo desátému Chomutovu a dělali vše pro to, aby vstřelili úvodní gól a hru uklidnili. To se jim povedlo ve 14 minutě a ujali se vedení 0:1. Ve 26 minutě šel domácí hráč sám na brankáře Strupčic, ale ten dobrým zákrokem šanci zlikvidoval. Po této situaci jakoby domácím narostla křídla a začali silně ostřelovat branku hostí. Žádná z nich však nepropadla za záda brankáře Strupčic a tak v první půli viděli diváci jediný gól.

Gólové hody

I v druhém poločase se do hry aktivněji opřeli domácí, kteří potřebovali za každou cenu vstřelit kontaktní gól. V 50. minutě míč jen těsně minul strupčickou bránu. Lokotka se snažila, byla aktivnější, ale často místo střely na bránu volila přihrávky a zbytečné kombinace, se kterými si hosté dokázali poradit. Jak se pomalu a jistě blížil konec utkání, se i vytrácela síla domácího celku, čehož pochopitelně využili hosté. V 77 minutě šel hráč Strupčic sám proti brankáři a nemýlil se - 0:2. Po tomto gólu nasledovali v krátkém sledu dva další. Hned o minutu později se podařilo domácím snížit na rozdíl jedné branky. Jenže místo, aby na gól navázali dalším, si jej nechali dát a to hned po rozehrávce. To už bylo na mužstvo Chomutova příliš a bylo jasné, že ani teď se jim nepodaří vyhrát. V 87 minutě hosté ještě navýšili skóre na konečných 1:4.



Ohlasy k zápasu



SK Strupčice
Martin Hlaváček (hráč SK Strupčice): Ačkoliv byl výsledek jednoznačný, tak vůbec nenapovídal průběhu hry. Prvních dvacet minut první půle jsme byli o něco lepší. Pak jsme se zbytečně zatáhli a čekali, co předvede soupeř. Dohráli jsme to naštěstí bez inkasovaného gólu. V druhé půli jsme dali důležitý gól na 0:2 a místo, abychom se uklidnili, tak jsme obdrželi kontaktní branku na 1:2. Během pěti minut přišel třetí uklidňující gól a závěr jsme si již dokázali pohlídat a dohrát do vítězného konce. Za tuto výhru jsme rádi, protože po dvou prohraných zápasech se nám podařilo konečně potvrdit zlepšený výkon a dosáhli jsme zasloužených tří bodů.



Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.