1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libouchec vyloupila Velké Březno


Branky


0

Chyby Velkého Března využili hosté z Libouchce a odvezli si domů tři body. Utkání 22. kola 1.A třídy sk. A skončilo 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se začátek utkání povedl a již ve 4. minutě šli do vedení. Pak ale přišel vlastní gól, který nahrál soupeři a pustil ho do hry. Minutu před koncem první půle hosté navýšili skóre na 1:2 a domácí museli o přestávce najít taktiku, jak převzít hru na svou stranu. Druhý poločas začalo Velké Březno náporem a přišla řada dobrých příležitostí na vyrovnání, ale branku se vstřelit nepodařilo. V závěru utkání zahrál jeden z hostujících hráčů ve vápně rukou, ale penalta se nepískala. V 89. minutě domácí kopali rohový kop, na který šel i brankář Ondrka. Bohužel, k odražnému míči se dostal soupeř a dvou šli sami na couvajícího brankáře, kterého nakonec překonali.

 



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Velké Březno
David Řezáč (předseda FK Jiskra Velké Březno): Bylo to kvalitní, vyrovnané utkání, bohužel naše chyby rozhodly o tom, že tři body si odváží hosté.




Sestavy


FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - T. Cimpl [-] , M. Kulhánek [-] , T. Barvínek [-] , J. Pechánek [-] - M. Kratochvíl [-] , L. Lapšo [-] , D. Králíček [-] , M. Valenta [-] - J. Borovec [-] , O. Pošík [-]


Hráči zápasu: O. Pošík , M. Kulhánek , L. Lapšo .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.