3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

19.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva rychlé góly srazily Jílové na kolena


0

Za pět minut hotovo. Tak vypadalo utkání mezi Libouchcí a Jílovém, kdy domácí hráči na soupeře vlítli jak uragán a během několika minut mohli v poklidu dohrát dobře rozehraný zápas. Nakonec se skóre ještě navýšilo a Libouchec doma udržela tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se domácím podařil, když se už ve druhé minutě utkání z prvního rohu trefil Kučera. Za dalších pět minut měli domácí další důvod k radosti, když skóre navýšil Černohorský. Z domácích tak rázem spadla nervozita a mohli hrát poklidné utkání. Jílové na rychlé góly reagovalo zatažením se do obrany, což bylo pro Libouchec oříškem a nedařilo se přidat další branku. První půle tak skončila vedením domácích 2:0. V druhém poločase bylo Jílové oslabeno o jednoho hráče, který obdržel červenou kartu a šance na přidání gólu se tak rýsovala pro domácí hráče. Zdání klame a již mnohokrát se potvrdilo, že se týmům může hrát v deseti mnohem lépe. Tento fakt mohlo v 70. minutě potvrdit Jílové, ale skvěle zasáhl gólman Klačanský. Třetí gól se do sítě Jílové přeci jen podařilo vstřelit. Bylo to po pokutovém kopu, který proměnil Wild.



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Roman Král (vedoucí TJ ČSAD Libouchec): Jsme rádi, že jsme derby zvládli. Klukům vyšel už začátek zápasu a ve čtvrté minutě jsme vedli o dva góly. To ale zápasu paradoxně uškodilo, protože od té doby Jílové zalezlo na vlastní půlku a betonovalo. Těžko jsme se k nim dostávali, do konce poločasu jsme si vytvořili jen jednu pořádnou šanci, ale střela Hejny skončila jen na tyči. Bylo to pořád stejné dobývání soupeře. Jílovému jsme dovolili jen jednu šanci, kdy nás kolem sedmdesáté minuty podržel brankář Klačanský. O deset minut později jsme se dočkali pojistky, když Wild proměnil pokutový kop.




Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.