Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí výhra Bohdalova


Branky


0

Souboj dvou sousedů tabulky jednoznačně vyzněl pro fotbalisty z Bohdalova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas mezi Bohdalovem a Osovou Bítýškou probíhal v režii domácích. V 11. minutě se po centru z pravé strany prosadil střelou k tyči Libor Hanych. Po půl hodině hry však mohli hosté vyrovnat, ale překonaného brankáře Velína zastoupil na čáře Klimeš, který uklidil míč do bezpečí. Ve 42. minutě byl v pokutovém území sražen Aleš Neuman. Sám si postavil míč na penaltový puntík. Jeho střela skončila na tyči, ta se naštěstí odrazila k dobíhajícímu Wasebauerovi a ten míč dopravil do sítě. Neuman si vše vynahradil hned po změně stran. To se mu podařilo proniknout do velkého vápna a tvrdou střelou zvýšil již na 3:0. Za deset minut sice hosté snížili Jelínkem po zaváhání domácího golmana na 3:1, ale Bohdalov to nijak nerozhodilo a druhou brankou v zápase se prosadil Aleš Neuman. Jeho pumelice za hranicí velkého vápna skončila za zády bezmocného brankáře Hršela.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Moravec Jiří, trenér Bohdalova: Odehráli jsme dobrý první poločas. Po vedení 3:0 jsme polevili. Po inkasované brance jsme opět zabrali a v závěru si výhru pohlídali.

SK Osová Bítýška
Koláčný Petr, trenér Osové Bítýšky: Bez pěti hráčů základní sestavy se domácí dostali po našich chybách do vedení. Vytvořili jsme si sice některé šance, ty jsme však nevyužili. V druhé půli jsme sice snížili, ale domácí si vítězství nenechali vzít a zaslouženě zvítězili.



Sestavy


Sokol Bohdalov
R. Velín [-] - V. Pokorný [-] , O. Chalupa [-] (89. P. Fabík [-] ) , R. Chytal [-] , T. Klimeš [-] - A. Neuman [-] , P. Jaroš [-] , F. Rosecký [-] (78. L. Novotný [-] ) , L. Hanych [-] (82. P. Neuman [-] ) - P. Romančák [-] (87. Z. Novotný [-] ) , J. Wasebauer [-] (67. J. Šimek [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - M. Dvořák [-] , T. Karmazín [-] , P. Habán [-] (73. M. Havlík [-] ) , P. Jelínek [-] - V. Bednář [-] , L. Broža [-] , L. Bárta [-] (63. A. Komínek [-] ) , J. Laub [-] - M. Vařílek [-] , M. Navrátil [-]

ŽK: 51. O. Chalupa , 77. A. Neuman - 43. T. Karmazín .
Hráči zápasu: A. Neuman - M. Navrátil .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.