0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy díky výhře odskočily na stříbrné příčce Touškovu


Branky


40. J. Černý , 54. V. Žák , 79. V. Žák
9

   Volduchy potřebovaly odčinit ztrátu z domácího utkání s rezervou Mýta, to Strašice se zase chtěly důstojně rozloučit s domácím publikem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý otevřel skóre

   Hosté chtěli na domácí vlétnout, vázla ale přechodová a předfinální fáze. Ve 2. minutě se do šance prodral Jiří Straka, z úhlu ale trefil strašického brankáře. Naopak v 8. minutě mohlo být zle na druhé straně. Dezorientovaná defenziva Volduch přihlížela domácímu brejku, který ale strašický útočník v jasné pozici zahodil. V 10. minutě hlavičkoval z malého vápna voldušský Nedorost, jeho gól nebyl pro údajný ofsajd uznán. Volduchy si vynutily v dalších minutách tlak, hrálo se převážně na polovině Spartaku. Jeho hráči ale mohli několikrát pláchnout, vše vždy vyřešila defenziva Hřebenářů.

 

Ve 27. minutě se mohli hosté ujmout konečně vedení. Žák s Černým postupovali sami na brankáře, prvně jmenovaný si ale dal balón daleko od nohy, čehož k úspěšnému zákroku využil gólman Stenzel. Ve 33. minutě napřáhl ke střele Jan Černý, domácí brankář opět kryl. Ve 38. minutě si na Žákův rohový kop naskočil nehlídaný Nedorost, hlavou však minul strašickou bránu.

 

Ve 40. minutě Hřebenáři perfektně vykombinovali míč na levé straně hřiště, balón se dostal k Černému, jenž napřáhl z osmnácti metrů ke střele a otevřel skóre – 0:1! Těsně před odchodem do kabin mohl ještě zvýšit Nedorost. Pádil sám na gólmana Stenzela, místo přesné trefy k tyči však zvolil oblouček, který stačil ještě domácí brankář přizvednout nad břevno. Do kabin si tedy Volduchy odnášely hubené vedení. 

Žák měl nabito ostrými

Druhý poločas začali Voldušští opět na polovině Spartaku a na druhý gól si počkali jen devět minut. V 54. minutě si na bochánek za obranu naběhl Žák, obešel bezmocného brankáře Spartaku a ranou do prázdné brány navýšil skóre – 0:2!

 

Poté následoval festival zahozených šancí. V 59. minutě mohl přidat svůj druhý gól Žák, z pravé strany uháněl na samotného gólmana, kterého ale nakonec jen napálil. Hned o minutu později se v tutové šanci zjevil Bron, jeho bombu však zablokovaly rukavice strašického brankáře. V 62. minutě se dostal do obrovské šance střídající Kratochvíl. Po pěkném vysunutí ze středu pole běžel i on sám na bránu. Místo zakončení však zkusil ještě přihrávat, čímž akci zazdil. Pak o sobě dal dvakrát vědět také domácí Spartak.

 

V 65. minutě pálil domácí útočník z hranice vápna nad a v 68. minutě pak po brejku dokonce trefili Strašičtí spojnici břevna a tyče Fousovy svatyně. To ale bylo vlastně do konce utkání od domácích už vše. Naopak na druhé straně v 70. minutě pálil voldušský Černý do brankáře a v 79. minutě přišlo razítko na dnešní výsledek. Důrazný Žák vlétl do vápna Spartaku, nenechal se odstrčit od balónu a přes brankáře poslal míč do domácí sítě – 0:3! V 85. minutě ještě voldušský Škarda těsně minul strašickou šibenici, a to byla definitivní tečka za tímto zápasem.

 

 

  Volduchy žádný extra výkon tentokrát nepředvedly, ale důležitými třemi body si pojistily nejhůře třetí místo. Nyní jsou druhé. Už teď to znamená nejlepší umístění v historii klubu, jehož historie sahá až do roku 1923. Navíc mají Hřebenáři na druhém místě tříbodový náskok na Město Touškov a k senzační baráži o 1. A třídu potřebují bodovat v posledním kole s rezervou Petřína. Případně by jim stačila jakákoliv ztráta Touškova v Rakové. Strašice se po roce vracejí zpět do rokycanského okresního přeboru. Definitivní loučení je čeká v posledním kole v Tlučné.  

 

AUTOR: JAN VILD

 



Sestavy


TJ Spartak Strašice
M. Stenzel [-] - R. Štych [-] (60. J. Sommer [-] ) , T. Kunc [-] , J. Hrách [-] (70. Š. Bartišek [-] ) , M. Šípek [-] (80. R. Zink [-] ) , T. Krákora [-] , L. Pigula [-] , P. Pospíšil [-] , Š. Huttr [-] , J. Planeta [-] (82. D. Císařovský [-] ) , M. Huttr [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Přibík [-] , J. Černý [-] (85. V. Kodl [-] ) , V. Žák [-] , J. Nedorost [-] , J. Straka [-] (83. L. Straka [-] ) , J. Bron [-] , R. Pernica [-] (62. T. Kratochvíl [-] ) , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , F. Škarda [-]

ŽK: 53. R. Štych , 78. T. Krákora - 12. J. Fous , 57. J. Nedorost .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - VANĚK Matěj, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře