0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Volduch s Plasy rozsoudily až penalty


Branky


11

Domácí Hřebenáři se chtěli revanšovat po nepovedeném zápase v Tlučné. Avšak po minulém víkendu zbyl Volduchám prakticky jediný klasický útočník. K zimnímu odchodu Riegera a zraněnému Žákovi se přidal na delší čas také Zlatohlávek. Naštěstí během týdne se dal jakžtakž do kupy Žák, který po více jak měsíci usedl alespoň na lavičku náhradníků. To Plasy mají záchranářské starosti a potřebovaly ve Volduchách vydolovat maximum bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku to příliš hezký fotbal nebyl, spíše se bojovalo. Hosté hráli agresivně, občas cinkaly chrániče a Volduchy se s tím dlouho vyrovnávaly. Domácí sice měli více míč na kopačkách, ale první ohrožení branky si připsaly Plasy. Po dvou brejkových situacích pálili hosté jen dvakrát doprostřed brány, s čímž Fous neměl vůbec žádný problém.

 

 

Ve 13. minutě se konečně ozvali domácí. Na trestný kop si naskočil Hoblík a jeho hlavičku k tyči vyškrábl gólman Švajdlenka na roh. O tři minuty později se v obrovské šanci zjevil navrátilec Hejsek. Po přiklepnutí Jana Černého běžel z poloviny hřiště sám na bránu Plas. Na hranici vápna však zaváhal a dobíhající stoper Sokola jej stačil zakřižovat. Další minuty přinesly několik rohů Volduch, které skvěle kopl Jan Černý. Nicméně žádný z jeho spoluhráčů nedokázal balón usměrnit do sítě hostů. Ve 38. minutě zahrávaly Volduchy trestný kop, který ještě tečoval Bron. Hostující Švajdlenka se ale opět vytáhl a příležitost zneškodnil. Těsně před koncem prvního poločasu pak plaského gólmana zkusil z poloviny hřiště překvapit Jan Černý a popravdě příliš nechybělo. Ale i s tím si hostující brankář poradil, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

 

 

 Do druhého poločasu vystřídal pokopaného Škardu Vladimír Žák, který se vytáhl do útoku. Do zálohy pak trenéři stáhli Hejska. Druhé dějství otevřela šance Plas. Do centru hostů totiž vložil nohu voldušský obránce Hoblík a téměř překonal vlastního brankáře Fouse. Ten však skvěle zareagoval a stačil míč vytěsnit do bezpečí. Další příležitost už měli ale na druhé straně Voldušští a tribuna tleskala v 56. minutě parádní ráně Žáka a ještě lepšímu zákroku hostujícího gólmana.

 

V 60. minutě se dostaly ke slovu pro změnu Plasy, Fous v bráně Volduch byl připravený a ránu z hranice vápna lapil. Další krásný moment a zároveň obrovskou šanci si pro voldušské publikum připravil v 72. minutě Žák. Přebral balón na vlastní polovině, chytrým manévrem doslova vyřadil celou plaskou obranu ze hry a z poloviny hřiště si to namířil osamocen na hostující svatyni. Proti Švajdlenkovi ale neuspěl, a tak se stále hrálo bez branek. V 75. minutě se musel ohánět i na druhé straně Fous. Tvrdou dalekonosnou ránu skokem k tyči zneškodnil. Ze strany Plas to byl poslední fotbalový moment.

 

 

V 79. minutě přežili hosté obrovský závar před vlastní bránou. Nejprve vykopávali hlavičku Nedorosta z brankové čáry, aby po následném rohu Hřebenáři dvakrát napálili obranný  val, jenž hostujícímu gólmanovi pomohl zabránit téměř jisté brance. V závěru už tvrdě hrající hosté remízu uhájili a na řadu přišel penaltový rozstřel. V něm domácí naprosto propadli. Za Volduchy byl úspěšný pouze Bron, Žáka i Hoblíka plaský Švajdlenka vychytal, Jiří Straka napálil ránu do břevna. Plasští byli naopak přesnější, i když i oni si dvakrát vylámali zuby na Fousovi. Nakonec z toho tedy byl výsledek penaltového rozstřelu v poměru 1:3.

 

 Volduchám se tedy poslední dva duely nevydařily. Přesto jsou stále ve hře o medailové pozice. Příští kolo v Příkosicích musejí určitě přidat na bojovnosti, která je zdobila po většinu sezóny. Plasy přivítají v následujícím dějství Tlučnou.

 

Autor: Jan Vild



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - A. Hejsek [-] , J. Černý [-] , F. Škarda [-] (46. V. Žák [-] ) , J. Straka [-] , J. Bron [-] , M. Pašek [-] , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

TJ Sokol Plasy
J. Švajdlenka [-] - M. Skuhrovec [-] (67. J. Jakeš [-] ) , M. Országh [-] , J. Lauko [-] , S. Randa [-] , D. Pochobradský [-] , P. Jílek [-] , M. Špelina [-] , J. Skuhrovec [-] (88. M. Říha [-] ) , M. Kroupa [-] , Z. Jaroš [-] (59. O. Gross [-] )

Počet diváků: 86. Rozhodčí: Zavadil Jan - RUBÁŠ Jakub, KALÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích