2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tlučná ukázala větší hlad po výhře, Volduchy ztratily v boji o druhou příčku


Branky


13

Hostující tým se po dvou výborných výsledcích udržel v bojích o druhé místo, což chtěl potvrdit i na půdě TJ Tlučná. Ta naopak nemá nic jistého a bojuje o záchranu. Větší vůli nakonec ukázali domácí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černý mířil přesně

  Samotný úvod příliš nenasvědčoval tomu, že by Volduchy mohly mít problém. Ve 3. minutě se prodral zleva k zakončení Jan Černý. Jeho střelu však podivným zákrokem nad sebe vyrazil gólman Homolka a Volduchy z akce vytěžily pouze rohový kop. Ten Tlučná ubránila a pokračovalo se dál. Postupem času přestali fungovat Hřebenářům krajní hráči, což je na širším hřišti dvojnásobný problém. Chyběla aktivita, nabídka i bojovnost a důraz. Voldušští se pak snažili většinu akcí tahat středem, na což si domácí postupně zvykli. V 5. minutě kopala Tlučná trestný kop, ten obrana Volduch odvrátila jen na vápno, odkud domácí pálili nad. V 7. minutě se pokusil překvapit domácího brankáře dravý Bron, z osmnácti metrů technickou ranou těsně minul horní levý růžek.

 

Ve 14. minutě to zkoušel znovu Bron, tentokrát tvrdou ranou střílel půlmetr nad břevno. V 19. minutě zahrozila také Tlučná, a to po trestném kopu od rohového praporku. Centr na přední tyč nakonec obrana Volduch s problémy odvrátila. Pak to byla trochu „plácaná“ z obou stran. Volduchy nemohly využívat krajů, Tlučná se snažila dlouhými míči o brejky. Jeden z nich přišel ve 20. minutě a byl hned gólový. Hosté se dožadovali odpískání faulu na Brona ve středu hřiště, domácí se rychle zmocnili míče, dlouhým nákopem za obranu vyslali D. Černého, jenž překonal bezmocného Fouse – 1:0!

 

Ve 33. minutě mohl odpovědět voldušský Černý. Po přihrávce Pernici za obranu se ujal míče a vlétl zleva do vápna Tlučné. Jeho bomba našla jen hrudník gólmana Homolky a stav se tedy neměnil. Ve 39. minutě se protáhl středem pole Jiří Straka a dostal se až před gólmana Tlučné. Ani on úspěšný nebyl. Před technickou přízemní střelou k tyči zvolil rovněž razanci a trefil jen nohy brankáře Homolky. Skóre mohlo být dávno opačné, naopak na konci první půle obdrželi Voldušští další políček. Ve 45. minutě se pokusili hosté o nesmyslný ofsajd-systém, past sklapla naprázdno a byl to opět tlučenský D. Černý, jenž zcela sám před Fousem mířil přesně – 2:0!  O přestávce byla v kabině hostů trochu bouřka, hosté určitě nechtěli složit zbraně.

 

Rychlé snížení, ale pak už nic

  Druhý poločas začal podle voldušských představ. Ve 46. minutě se na hranici vápna uvolnil Bron a vypálil k tyči. Jeho střelu brankář Tlučné stačil vyškrábnout jen k dobíhajícímu Škardovi, který po dorážce snížil na 2:1!

 

Po gólu postupně aktivita Volduch uvadala, domácí se snažili hru kouskovat a k vidění moc pohledný fotbal nebyl. Vývoj hrál domácím do karet. V 66. minutě vytažená obrana Volduch opět zle zahrála ofsajd-systém, akci Tlučné skvělým zákrokem zastavil brankář Fous. Volduchy útočily v závěrečné fázi do plných. Vzadu zůstávali pouze tři nebo jen dva obránci, tlak hostů byl ale jalový nebo téměř žádný. Chyběli aktivní hráči na krajích, kteří by podpořili útok a roztrhali dobře poskládanou obranu Tlučné.

 

V 75. minutě se opřel na vápně do balónu Jan Černý, jeho projektil trefil gólmana Homolku. Ten nestačil ani zareagovat, ale dobrým postavením zabránil gólu ve své síti. Akce pokračovala dál a na jejím  konci se Hřebenáři marně dožadovali odpískání malé domů. V samotném závěru už se toho na hřišti TJ Tlučná moc neudálo. Domácí dobře rozkouskovali hru a Volduchy se téměř k ničemu nedostaly.

 

 

 Po nejslabším výkonu jara se musí Volduchy zvednout hned v příštím duelu. Po třech týdnech se konečně představí na domácí půdě a přivítají Sokol Plasy. Tlučná odjede do Zbiroha.  

 

AUTOR: JAN VILD

 



Sestavy


TJ Tlučná
L. Homolka [-] - J. Petelík [-] (77. T. Žďárský [-] ) , F. Paum [-] , J. Saitz [-] (90. D. Stauber [-] ) , M. Kouřil [-] , J. Cink [-] , S. Škoda [-] , D. Černý [-] (90. P. Hromádka [-] ) , O. Šafránek [-] , T. Keramidas [-] , M. Škoda [-] (63. M. Kouřil [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Přibík [-] , J. Černý [-] , M. Zlatohlávek [-] (36. T. Kratochvíl [-] ) , V. Melka [-] , J. Straka [-] , J. Bron [-] (74. L. Straka [-] ) , R. Pernica [-] , F. Melka [-] (64. R. Hoblík [-] ) , J. Nedorost [-] , F. Škarda [-]

ŽK: 54. D. Černý , 66. J. Petelík - 81. V. Melka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - RADA Jiří, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů