0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji týmů ze spodku tabulky uspěla rezerva Vejprnic


Branky


10

Své góly si hosté schovávali na závěr obou poločasů...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si uvědomovali, že v případě domácího vítězství by je Hradešičtí v tabulce přeskočili, a tak přijeli k utkání ve velmi silné sestavě. Do základní jedenáctky naskočilo šest hráčů, kteří nastoupili v sobotu za A tým a sedmý byl ještě připraven na lavičce náhradníků. Jejich fotbalová kvalita byla také na hřišti vidět, hosté měli herní převahu a domácí se v úvodních minutách jen bránili. Postupně si ale hradešičtí hráči zvykali na rychlost krajského přeboru a už se nehrálo jen na jednu branku.

 

Hosté měli nadále herní převahu, do velkých šancí se ale nedostávali, protože domácí se díky bojovnosti dokázali včas vracet do obranných pozic. Bylo jasné, že se domácí dokážou hlavně prosadit ze standardních situací a tyto šance také přišly. Nejprve hlavičkoval těsně vedle Franta Melka a o chvíli později netrefil hlavou ze čtyř metrů prakticky prázdnou branku David Vaněček. V tu dobu se hrál oboustranně tvrdý, ale férový fotbal, který musel přítomné diváky bavit. Minutu před koncem poločasu domácí před velkým vápnem soupeře ztratili míč a po rychlém brejku se dostali hosté do vedení po Takáčově brance.

 

 

 

 

O poločasové přestávce trenér Melka svým svěřencům říkal, že soupeř už má za sebou jedno sobotní utkání a nemůže takové tempo vydržet celý zápas.  To se také ve druhé polovině zápasu potvrdilo. Hra se vyrovnala a výsledek utkání byl stále otevřený. Domácí největší šanci na vyrovnání měl Kodýtek, který se hezky uvolnil a postupoval sám na branku hostů, Jenomže jen nastřelil vybíhajícího brankáře.

 

S blížícím koncem utkáni domácí začali riskovat, stáhli hru na tři obránce a v tu chvíli měli hosté velkou příležitost na navýšení skóre, ale nevyužili ji. Domácí zahrávali několik volných přímých kopů a jeden z nich jen těsně minul branku hostů. Před koncem utkání domácí kopali roh na který se vysunul z brány i gólman. Jenomže Hradešičtí nedokázali zakončit a hosté z brejku stanovili do prázdné branky konečný výsledek zápasu, prosadil se Lhotka.

 

Více zde: https://tj-sokol-hradesice.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): Dnes musím i přes prohru kluky pochválit. Sehráli velmi dobré utkání se silným soupeřem, bohužel jsme opět propadli v naší nejslabší stránce a tou je koncovka. Když to zhodnotím střízlivýma očima, mohli jsme dnes klidně vstřelit tři branky. Góly ale prostě střílet neumíme ani z těch nejvyloženějších šancí. Postavení v tabulce ale nezapříčinila dnešní prohra. Během sezóny jsme prohráli zápasy se soupeři, které jsme měli jasně vyhrát a to se bohužel nestalo. V posledních třech kolech budeme ještě bojovat o každý bod a uvidíme na co to bude stačit.




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - M. Buchta [-] , M. Melka [-] , P. Melka [-] , L. Šmrha [-] - V. Panuška [-] , D. Vaněček [-] , F. Melka [-] , L. Zdichynec [-] - M. Kodýtek [-] , L. Melka [-] -

SK Slavia Vejprnice B
M. Loužecký [-] - M. Mottl [-] , K. Kýček [-] (80. J. Guldán [-] ) , V. Puhlovský [-] , Z. Milota [-] (73. T. Zimmermann [-] ) , O. Herzog [-] , L. Rauch [-] , T. Lhotka [-] , M. Hora [-] , P. Bárta [-] , D. Takáč [-] (90. T. Motyka [-] )

ŽK: 42. P. Melka , 50. V. Panuška , 65. L. Melka - 40. T. Lhotka , 60. Z. Milota , 70. M. Mottl .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: LIGAČ Marek - SIROVÝ Václav, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích