1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2018 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov uhrál v Pačejově důležité body


Branky


9

Další utkání z kategorie smolných, smutnili po zápase Pačejovští...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím neuvěřitelně utekl začátek zápasu. Chotěšovu jednoznačně patřily první minuty. Jeho hráči doslova hýřili pohybem a výsledek se záhy dostavil. V 5. minutě po chybné rozehrávce šli hosté v přečíslení do útoku a Pavel Braun otevřel skóre zápasu. Vyrovnat mohl ve 13.minutě Ticháček, ale přesný Marešův centr poslal hlavou těsně vedle. Ve 20. minutě předvedl nádhernou individuální akci chotěšovský Eduard Molek. Prohnal se kolem dvou domácích obránců, obešel i gólmana a do prázdné branky pohodlně zvýšil na 2 : 0. Zdálo se, že je vymalováno. Domácí se však vrátili do zápasu. Ve 27.minutě posadil Ticháček trestný kop na hlavu Michala Štětiny a ten snížil na 2 : 1. Od tohoto okamžiku byli domácí aktivnější, ale do poločasu se již skóre neměnilo.

 

 

Obraz hry se změnil po změně stran. Pačejov si vytvořil trvalý tlak, Chotěšov odpadl fyzicky a většinou se jen bránil. V útoku pak spoléhal na brejky rychlých Brauna a Molka. V 59. minutě napálil Klásek břevno Kantovy branky. Obrovskou šanci měl v 69.minutě Ticháček, ale přestřelil prázdnou branku. V 74. minutě dopadla podobně i příležitost střídajícího Vojty Sudy. V 88. minutě doslova daroval chotěšovský brankář Jakub Kanta poslední šanci na vyrovnání. Před svou brankou se dopustil školácké technické chyby. Nepřímý trestný kop z cca 9 – 10 metrů však zastavila hráz chotěšovských hráčů na brankové čáře.

 

 

Autor článku: Tomáš Cihlář


Sestavy


TJ Sokol Pačejov
O. Štěpán [-] - M. Štětina [-] , P. Polena [-] , J. Klásek [-] (63. V. Suda [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , M. Mareš [-] (46. P. Choun [-] ) , J. Ticháček [-] , P. Lávička [-] , J. Hosnedl [-] , M. Kubáň [-]

TJ Chotěšov
J. Kanta [-] - Z. Hönig [-] , P. Eret [-] , R. Šimka [-] , M. Bednář [-] (85. D. Grössl [-] ) - M. Vítek [-] (89. L. Ondruš [-] ) , J. Jindřich [-] (75. A. Štökl [-] ) , T. Vacek [-] , J. Schamberger [-] - E. Molek [-] , P. Braun [-] (46. A. Kavka [-] ) -

ŽK: 47. J. Hlůžek - 25. P. Braun , 25. J. Jindřich , 44. R. Šimka , 47. E. Molek , 69. M. Bednář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlauf Jiří - MAREK Pavel, ŠIMEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů