P. Lávička 33. (vl.)
F. Melka 59.
M. Buchta 90.
4:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradešice vyrovnaly v nastavení, pak uspěly i v penaltách


Branky


33. P. Lávička (vl.) , 59. F. Melka , 90. M. Buchta - 15. M. Kubaň , 42. M. Kubaň , 76. J. Ticháček
8

Pačejov může jen litovat - i takhle se dá ztratit vyhraný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

 

V úvodu poločasu byli více aktivnější domácí. Hned v 1. minutě mohli jít do vedení, kdy se po pravé straně uvolnil Soukup a přízemní střelou k tyči málem překvapil hostujícího brankáře. Kdo se ale radoval z gólu, byli hosté. Milan Kubaň si v 15. minutě navedl míč na střed hřiště a z 20 metrů nekompromisní střelou k tyči překonal domácího brankáře Míčka.

 

Hosté pozbuzeni gólem více kombinovali a byli více na balónu. Domácí se snažili prosadit dlouhými míči za obranu a překvapit střelami ze střední vzdálenosti. Mohli vyrovnat po zaváhání naší obrany, kdy se k míči dostal Kodýdek, ale jeho přehození bylo příliš vysoké. Pak tentýž hráč mohl tváří v tvář překonat pačejovského brankáře Sedláčka, ale ten si poradil s jeho umístěnou střelou. Hosté se mohli prosadit po akci Panuška - Klásek, ale poslední jmenovaný mířil pouze do tyče. Pak přišla chyba v pačejovské obraně a domácí po velmi sporném momentu srovnali na 1:1.

 

Situace byla dle hostujícího celku ofsajdová a nevíc ještě balón, který mířil za lajnu byl včas Lávičkou vykopnut, ale pomezní byl jiného názoru. Pačejovští v závěru dostali ještě šanci, kdy před velkým vápnem rozhodčí odpískal ruku. Ke standardní situaci se postavil Milan Kubaň a po teči domácí obrany šli hosté do šatny ve vedení 1:2.

Vyrovnáno v nastavení!

 

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil. Pačejov působil fotbalovějším dojmem, lépe kombinoval, Hradešice zase vynikaly v bojovnosti. Šance se rodily na obou stranách. V 59. minutě se parádně opřel za šestnáckou do míče Melka a utěšenou střelou vyrovnal na 2 : 2.

 

Když v 76.minutě po pěkné kombinační akci vrátil hostům vedení Ticháček, zdálo se být rozhodnuto. Pačejovští následně mohou litovat dvou neproměněných tutovek za stavu 3 : 2 v poslední desetiminutovce Marešem a Kláskem. Ale popravdě řečeno, šance měli i domácí. V nastaveném čase se po zbytečném faulu a dlouhém nákopu do pokutového území Buchtou dočkali vyrovnání. Ve střelbě pokutových kopů pak byli úspěšnější. Hosté ztratili vyhraný zápas.

 

AUTOR: Tomáš Cihlář



Sestavy


TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - L. Šmrha [-] , M. Buchta [-] , P. Melka [-] , T. Nováček [-] - L. Zdichynec [-] , D. Vaněček [-] , F. Melka [-] , V. Panuška [-] - T. Soukup [-] (50. L. Melka [-] ) , M. Kodýtek [-] (76. M. Florian [-] ) -

TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - - V. Panuška [-] , A. Kolářík [-] , P. Bokr [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , P. Lávička [-] , M. Mareš [-] , M. Kubaň [-] , V. Suda [-] (76. O. Štěpán [-] )

ŽK: 72. M. Buchta - 90. O. Štěpán .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Koura Radim - ŠTĚPÁN Zdeněk, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře