L. Melka 23.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:00

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradešicím ve druhé půli došly síly, body tak putovaly do Přeštic


Branky


10

Domácí kouč si chválil bojovnosti svých svěřenců, přestože na body nakonec nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí i přes oslabení v sestavě nezklamali a bojovali o body jako lvi. Přestože byli hosté lepší, dokázali domácí z jednoho brejku skórovat, kdy se prosadil chytrým zakončením Lukáš Melka.

 

Ve druhém poločasu byli domácí pod neustálým tlakem, béčkařům došly síly a přeštický soupeř dokázal skóre otočit, a to díky Barancovi a Čížkovi.

 

Více zde: https://tj-sokol-hradesice.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hradešice
František Melka (trenér): "Zápas jsme odehráli v hodně kombinované sestavě, do základu museli nastoupit Franta Šašek a Martin Florián, navíc se během utkání zranil Tomáš Nováček a na jeho místo musel naskočit opravdový veterán Pavel Kodýdek. Přesto všichni co byli na hřišti, bojovali co jim síly stačily. Během druhého poločasu museli do hry naskočit hráči jako Petr Lávička, Dan Vávra, Míra Kodýtek a v ten moment proti sobě opravdu stály dva B týmy. S tím rozdílem, že naše Béčko kope IV. třídu, a tak musím poděkovat všem, kteří byli ochotni za náš tým bojovat až do poslední minuty. Během prvních tří kol máme tři nohy v sádře, což je stav pro mě až nepochopitelný. Příští týden už snad budeme trochu kompletnější, tak snad konečně něco ukopem. Máme za sebou utkání s prvními třemi soupeři, se kterými jsme rozhodně nijak nepropadli, což by mohl být příslib do dalších zápasů."




Sestavy


TJ Sokol Hradešice
F. Míček [-] - J. Kovanda [-] , P. Melka [-] , T. Nováček [-] , M. Florian [-] - F. Šašek [-] , M. Frančík [-] , M. Buchta [-] , M. Frančík [-] - D. Vaněček [-] , L. Melka [-] -

FK ROBSTAV B
P. Lösch [-] - J. Hrdlička [-] , T. Benedikt [-] , V. Čížek [-] , J. Přibáň [-] , J. Viktora [-] , J. Bešta [-] , Š. Baranec [-] , H. Haimrle [-] , M. Bešta [-] , J. Stehlík [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Červený Václav - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích