Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Staňkov s Kdyní nezaváhal a slaví mistrovský titul!


Branky


6. J. Kubina , 29. J. Kubina , 32. P. Gust , 50. J. Kubina , 90. J. Šimůnek - 27. T. Pergl , 57. M. Čára
14

Fotbalisté Staňkova se rozloučili s letošní sezónou výhrou 5:2 nad Kdyní a jako vítěz soutěže si zajistili postup do A třídy! Hosté zdramatizovali zápas jen na chvíli, když se jim podařilo srovnat na 1:1. Hned o dvě minuty později však domácím vrátil vedení hrdina zápasu Josef Kubina, jenž nastřílel hattrick a poté už nebylo o staňkovském triumfu pochyb. Po skončení zápasu tak mohly propuknout náročné postupové oslavy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov táhl v první půli především Kubina

Staňkovští už před utkáním věděli, že do A třídy by měly z jejich skupiny s největší pravděpodobností postoupit nejlepší dva týmy, takže mohli nastoupit do závěrečného duelu proti Kdyni ve větším klidu. Samozřejmě si ale chtěli zajistit prvenství v soutěži a tak začali zápas aktivně. Jejich nápor zužitkoval už v 6. minutě záložník Josef Kubina úvodním gólem. Domácí měli i další příležitost, které spaloval zejména nejlepší střelec soutěže Tlustý. Hosté tak ve 27. minutě vyrovnali, z ojedinělého brejku se prosadil Tomáš Pergl. To ale lídra tabulky nijak nevykolejilo. Hned o dvě minuty později tak rozjásal více než stovku diváků opět Josef Kubina a ještě do přestávky se po rohovém kopu prosadil hlavou kapitán Pavel Gust. Staňkov tak vedl po půli 3:1

Domácí pečetili výhru i postup dvěma trefami z přímých kopů

Už tak nadějné vedení se domácím povedlo na začátku druhého dějství ještě navýšit. K rozehrávce přímého kopu se postavil Josef Kubina a krásnou střelou zkompletoval hattrick. Hosté ještě snížili, v 57. minutě se zapsal mezi střelce Michal Čára, ale ani to už Staňkov příliš neznervóznilo. Domácí totiž nadále kontrolovali hru a Kdyni do dalších příležitostí nepouštěli. Již v 90. minutě naopak potěšili fanoušky ještě jedním gólem. Podobně jako Kubina se z trestného kopu parádně trefil také Jakub Šimůnek. Staňkov tak zvítězil nad Kdyní 5:2 a po utkání mohly naplno vypuknout oslavy mistrovského titulu a především postupu do A třídy!



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer (místopředseda klubu): Už po zápase v Postřekově jsme se dozvěděli od delegáta, že nahoru jdou rovnou dva celky, takže jsme to měli už téměř jisté. Náš trenér a předseda v jedné osobě ale zdůrazňoval, že to je tak na 99,9 % a že by se ještě mohly udát nějaké změny. Zápas jsme tedy chtěli vyhrát a rozloučit se s diváky, kteří tady po pětiletém období trápení zase viděli dobrý fotbal, vítězstvím a kvalitním výkonem. To se nám i podařilo. Zápas jsme měli od začátku pod kontrolou. Jen v prvním poločase mohl dát kanonýr Tlustý klidně tři góly. Sice šance neproměnil, ale trefovali se za něj jiní… Tři kola před koncem jsme svolali schůzku týmu s vedením a zeptali jsme se, kdo chce A třídu hrát a kdo nechce. Jednohlasně se odhlasovalo, že to chceme zkusit. Je to zase o úroveň výše, ale věřím, že když přivedeme dva hráče a udržíme současný kádr, tak tam můžeme obstát. Chceme to hrát hlavně s kluky, které tu už máme. Pro Staňkov je A třída asi takový strop a jsme rádi, že si ji zahrajeme.




Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - O. Hrdina [-] , T. Tlustý [-] (85. A. Kolros [-] ) , V. Záhoř [-] , J. Kubina [-] , V. Mifek [-] (40. T. Výrut [-] ) , J. Šimůnek [-] , D. Drudík [-] , P. Gust [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] (58. L. Zahoř [-] )

SK Kdyně 1920
L. Hranai [-] - M. Čára [-] , Z. Kováč [-] , L. Waldmann [-] , T. Dufek [-] , K. Šmejkal [-] , J. Šmejkal [-] , F. Löffelmann [-] (70. M. Kratochvíl [-] ) , M. Džugan [-] , V. Trumpeš [-] , T. Pergl [-]

ŽK: 37. J. Kubina , 62. L. Jánský , 80. L. Zahoř , 86. P. Gust - 50. T. Dufek , 62. T. Pergl , 90. V. Trumpeš .
Hráči zápasu: J. Kubina , J. Šimůnek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Doksanský Tomáš - KOMANEC Petr, DOMANICKÝ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích