Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 10:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá hladce zvítězila v Klenčí, na posun na postupové příčky to už ale nestačilo


Branky


50. V. Čech , 73. V. Čech , 80. V. Čech - 11. P. Jarina , 13. M. Bořil , 33. J. Malý , 41. J. Malý , 42. M. Bořil , 69. V. Landrgott
14

Fotbalisté Bělé ještě před utkáním s Klenčí živili teoretickou naději na posun na druhé místo, které by zaručovalo minimálně účast v baráži o postup do 1.A třídy. Meclov ale nezaváhal a Startu tak nebyla nic platná ani výhra 6:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá smetla naděje Klenčí pěti zásahy

Bělá přijela do Klenčí ještě s nadějí na posun na druhé místo, které by s velkou pravděpodobností znamenalo postup. K tomu ale musela zvítězit a také spoléhat na to, že Meclov neporazí poslední Horšovský Týn… Hosté začali plnit svou misi už v 11. minutě, kdy Bořil předložil míč do prostoru penalty Pavlovi Jarinovi a ten střelou pod břevno otevřel skóre zápasu. Hned o dvě minuty později se řítil ze strany na bránu Jakub Černý. Ten sice trefil jen hruď brankáře Hojdy, ale volný míč ukořistil dobíhající Miroslav Bořil, který domácího gólmana obešel a zvýšil na 0:2. Tím se hostující fotbalisté uklidnili a na hřišti dominovali. Na další gól se čekalo do 33. minuty, kdy Jaroslav Malý přebral míč před pokutovým územím, následně prošel až před Hojdu, jemuž udělal kličku a poslal balón do prázdné brány. Stejný hráč se krátce poté trefil ještě jednou, když po dalším průniku zakončoval z ostrého úhlu do horní části brány – 0:4. Do poločasu pak hosté udeřili i popáté. Jakub Černý nabídl míč za zadní tyč pro Miroslava Bořila a ten zakončoval do prázdné brány.

Domácí korigovali hattrickem Čecha

Pět minut po změně stran se dočkali i domácí, na rozdíl čtyř gólů snížil Vladimír Čech. V 69. minutě se opět prosadila Bělá. Bořil zatáhl balón dopředu po straně a po jeho nabídce poslal míč do sítě Václav Landrgott – 1:6. Pak už hosté polevili a pustili do hry také fotbalisty První chodské. Toho využil nejlepší domácí hráč Vladimír Čech, který nejprve v 73. minutě snížil na 2:6 a v 80. minutě ještě zkompletoval hattrick. Bělá zůstala i po jasné výhře třetí a na postup si tak musí nechat zajít chuť. I tak se ale jedná oproti loňskému ročníku o velký posun,vždyť vněm se Start zachraňoval až v posledním kole a letos čeřil vody na čele tabulky. Klenčí skončilo v tabulce dvanácté a zřejmě sestoupí.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Jeli jsme tam s tím, že naděje umírá poslední. Řekli jsme si, že to zkusíme uhrát na vítězství a to se nám i podařilo. Už po poločase to bylo 5:0 a pak už nebylo téměř o co hrát. Také jsme polevili a dostali zbytečné góly, což vyplívalo z nekoncentrovanosti. Už jsme to prostě chtěli jen dohrát a dotáhnout k tomu vítězství… Sezóna byla úspěšná a dlouho tu takovou nepamatuji. Loni jsme se zachraňovali v posledním kole a asi nikdo nečekal, že se budeme pohybovat na špici tabulky. Postup nám nakonec utekl o dva body. Projevilo se, že to mužstvo je mladé a ještě není připravené na ty zápasy, kdy musí tvořit hru. Dokázali jsme porazit Staňkov, Meclov, Dlouhý Újezd a pak nedáme v zápase s týmem ze druhé poloviny tabulky gól. Je to o tom, že ten tým ještě musí dozrát.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
M. Hojda [-] - J. Franek [-] , V. Čech [-] , T. Čipera [-] , J. Houdek [-] , P. Osvald [-] , F. Smazal [-] , M. Pajma [-] , J. Kmetík [-] , J. Řezníček [-] , M. Čipera [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Hošek [-] , V. Landrgott [-] , J. Černý [-] , P. Jarina [-] , J. Malý [-] , J. Černý [-] (77. J. Bočan [-] ) , D. Frank [-] , V. Iščenko [-] , L. Černý [-] , M. Bořil [-] (61. M. Černý [-] )

ŽK: 25. T. Jarina , 66. P. Cingroš .
Hráči zápasu: V. Čech - J. Malý , M. Bořil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šiška Pavel - KŘEN Jiří, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů