Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov s posledním Dynamem nezaváhal a pravděpodobně si zajistil přímý postup do A třídy!


Branky


14

Fotbalisté Meclova přehráli v závěrečném kole poslední Horšovský Týn 3:1 a zajistili si tak konečné druhé místo v tabulce soutěže. To by nakonec mělo stačit i na přímý postup. Meclovští by měli jít do A třídy jako nejlepší mužstvo z druhých míst všech tří skupin 1.B třídy plzeňského kraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meclovští rozhodli utkání třemi góly

Meclovští věděli, že pokud zvítězí, tak zůstanou v tabulce druzí před Bělou a toto umístění by navíc mělo stačit i na přímý postup. Do zápasu však nastoupili oslabeni o některé hráče základní sestavy – scházeli Deďo, Čižikov a také brankář Regenda, jehož nahradil Josef Dolejš. V úvodním dějství byli domácí přesto jasně lepší. Poslední celek tabulky jednoznačně přehrávali a brzy se začali prosazovat i gólově. Už v 6. minutě otevřel skóre Milan Obdržálek a po čtvrthodině hry se trefil také Jiří Beran – 2:0. Pak se skóre na poměrně dlouhou dobu ustálilo. Na obrazu hry se však nic neměnilo, domácí ji nadále měli plně pod kontrolou. Ve 40. minutě se pak ještě podruhé trefil Milan Obdržálek a o výhře Meclova nebylo pochyb.

Domácí výrazně polevili a Dynamo v závěru korigovalo

Po změně stran domácí výrazně slevili z nastoleného tempa a pustili do hry i soupeře. Fotbal tak už nebyl moc záživný a postupem času bylo stále více patrné, jak se již domácí těší na konec a na pozápasové oslavy. Deset minut před koncem se dočkali čestného zásahu i hráči Dynama. Na konečných 3:1 korigoval David Mach. V Meclově si musejí ještě počkat na oficiální potvrzení, ale jako nejlepší celek z druhých míst by měli postoupit do A třídy přímo, bez baráže.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Tomáš Černý (asistent trenéra): Scházeli nám hráči ze základní sestavy. Nebyli Čižikov a Deďo a také brankář Regenda. Místo něho ale nastoupil Dolejš a to pro nás nebyl problém. V prvním poločase jsme soupeře jasně přehráli. Oni nebyli moc silní, hráli za ně dorostenci a několik zkušených hráčů z Příbrami. Dali jsme tři góly a nebylo co řešit. Druhý poločas už byl po prostřídání a příchodu tří dorostenců nic moc. Byla to spíše holomajzna, kdy jsme se přizpůsobili soupeři. Účel to ale splnilo. Vyhráli jsme a nakonec jsme asi i postoupili.




Sestavy


TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - M. Kubica [-] (50. A. Stodola [-] ) , J. Beran [-] (75. J. Pačesný [-] ) , J. Malík [-] , J. Suchý [-] , J. Váchal [-] , M. Obdržálek [-] , M. Nidl [-] (70. A. Stodola [-] ) , V. Kafka [-] , P. Vogeltanz [-] , R. Kopperberg [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - P. Beneš [-] , V. Šperl [-] , L. Pták [-] , D. Mach [-] , Š. Beneš [-] , J. Jurko [-] , D. Fischer [-] , D. Němec [-] , J. Svárovský [-] , Z. Staroba [-]

ŽK: 53. R. Kopperberg , 80. P. Vogeltanz - 61. Š. Beneš .
Hráči zápasu: V. Kafka , M. Obdržálek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sirový Václav - VÁCHAL Jindřich (N), ŽAMBŮREK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích