P. Sláma 15.
P. Sláma 61.
P. Mráz 73. (vl.)
J. Kopča 90.
4:1
(1:1)
28. J. Čech
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá se rozloučila se sezónou výhrou nad Kozolupy


Branky


15. P. Sláma , 61. P. Sláma , 73. P. Mráz (vl.) , 90. J. Kopča - 28. J. Čech
14

Fotbalisté Plané přehráli v závěrečném kole nováčka z Kozolup 4:1 a v tabulce obsadili konečné páté místo. Ani v Kozolupech ale nemusejí být zklamaní, vždyť se ve své premiérové sezóně v B třídě udrželi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Sláma, Čech ale vyrovnal

Fotbalisté Plané chtěli v duelu s Kozolupy potvrdit páté místo, které bylo jejich jarním cílem. Hosté už mohli hrát v klidu, protože záchranu měli již s předstihem zajištěnou. Od začátku se tak hrál vcelku pěkný a bezstarostný fotbal. Více ze hry měla přeci jen Planá, kterou poslal v 15. minutě do vedení Patrik Sláma. Domácí měli i další příležitosti, ale Sokol několikrát podržel pohotovými zákroky brankář Šašek. Ve 28. minutě se naopak na druhé straně prosadil nejlepší hostující střelec Jakub Čech a bylo vyrovnáno. 1:1 bylo také skóre, s nímž se odcházelo do šaten.

Po přestávce se už trefovali jen hráči Plané

Po přestávce začala Planá tlakem, jemuž hosté odolávali i díky gólmanovi Šaškovi přesně čtvrthodinu. V 61. minutě se však opět prosadil Patrik Sláma, který svým druhým zásahem v zápase vrátil domácím vedení. Tím se Plánští dostali do ještě větší pohody. V 73. minutě si navíc střelu domácího hráče srazil do vlastní sítě bránící Petr Mráz a bylo to 3:1. Poslední gól zápasu si pak plánští fotbalisté schovali až na poslední minutu. Zakončení Jiřího Kopči opět prošlo do sítě i s přispěním hostujícího obránce. Planá tedy zvítězila 4:1, v tabulce soutěže skončila pátá a následnou dokopnou tak mohli domácí fotbalisté zahájit s dobrou náladou. Kozolupy obsadily v nováčkovské sezóně devátou příčku.



Ohlasy k zápasu


FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Nám ani Kozolupům už vlastně o moc nešlo, ale přesto to byl docela dobrý fotbal. Ve druhém poločase jsme se snažili různě přeskupovat řady. Sezónu jsme dohrávali s úzkým kádrem, byla tam únava a zranění. Patrika Slámu, který začal zápas v útoku, jsme po přestávce zatáhli do zálohy. Chtěli jsme, aby byl střed více běhavý. To se nám vyplatilo a v poslední půlhodině jsme utkání rozhodli. Soupeř neměl kromě gólu moc šancí. Naopak nám ještě chytil pár gólů brankář Šašek, který byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti. Jsem rád, že jsme splnili cíl, který jsme si ve druhé polovině sezóny dali – skončit na pátém místě.




Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Kopča [-] , J. Veselý [-] , P. Sláma [-] , M. Danko [-] , L. Kopáček [-] (56. T. Černý [-] ) , D. Sovka [-] , P. Brožíček [-] , P. Hlinčík [-] (56. O. Otta [-] ) , D. Sovka [-] , O. Suchý [-]

TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] (75. M. Sazeček [-] ) - P. Mráz [-] , J. Bozděch [-] , M. Janko [-] , V. Sláma [-] - P. Pancurák [-] , J. Huleš [-] , J. Martínek [-] , M. Maštalíř [-] , J. Hucl [-] (75. J. Řehoř [-] ) - J. Čech [-] -

Hráči zápasu: P. Sláma - R. Šašek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠPIRAL Václav - MELOUNEK Václav (N), DAVÍDEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích