Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 15:00

26.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor se rozloučil s B třídou porážkou s Postřekovem, v poslední minutě rozhodl Svoboda


14

Sestupující Bor zakončil sezónu porážkou s Postřekovem 2:3. Domácí sice dokázali ve druhém poločase dorovnat dvougólové manko, ale utkání rozhodl v 90. minutě Lukáš Svoboda

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli první půli

Fotbalisté Postřekova vstoupili do utkání na půdě předposledního Boru aktivně. Od začátku dobře kombinovali a dostávali domácí pod tlak. Z něho vytěžili vedoucí zásah už ve 12. minutě, kdy se prosadil David Vavřík. Hosté byli lepší i nadále a podruhé se radovali ve 38. minutě, kdy dopravil míč do sítě Luboš Klukan - 0:2. Domácí se v prvním poločase téměř k ničemu nedostali a jen potvrdili, proč sestupují do okresního přeboru.

Domácí dokázali vyrovnat, o výhře Postřekova rozhodl v 90. minutě Svoboda

Po změně stran se však Borští přeci jen zlepšili a bylo znát, že se chtějí rozloučit se sezónou důstojně. Jejich zvýšená aktivita dělala hostům problémy a to se brzy projevilo i na skóre. Kontaktní gól domácím zařídil Václav Hlaváč a v 70. minutě dokonce srovnal na 2:2 Jiří Stránský. Až poté zase ožili i hosté, kteří se nechtěli se ztracenou výhrou smířit. Za svou snahu byli nakonec odměněni až v poslední minutě, kdy se prosadil Lukáš Svoboda. Postřekov tak ukončil sezónu na sedmém místě. To Bor jako předposlední celek tabulky sestupuje.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): V týdnu k nám prosákla informace, že bychom ještě teoreticky mohli spadnout do baráže. Do utkání jsme tak nastupovali s jasným cílem zvítězit. V prvním poločase jsme hráli velice dobře. Byli jsme lepší, soupeře téměř k ničemu nepouštěli a zaslouženě vedli 2:0. Po přestávce jsme chtěli držet míč a nepustit soupeře do utkání, ale to se nám nepodařilo a nechali jsme je vyrovnat. Naštěstí rozhodl Lukáš Svoboda v 90. minutě. Vzhledem k vývoji sezóny jsme nakonec celkem spokojeni. Do jara jsme vstupovali z pátého místa, ale po nepřesvědčivých výkonech jsme se pak nejčastěji pohybovali na desáté příčce. Sedmé místo a záchrana je tak z tohoto pohledu úspěch.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - R. Bláha [-] (46. V. Hlaváč [-] ) , J. Boško [-] , J. Andrle [-] (78. R. Dráždil [-] ) , D. Jutka [-] , P. Zeman [-] , J. Stránský [-] , J. Maczko [-] , J. Pokorný [-] , J. Zeman [-] , J. Burda [-] (20. T. Barna [-] )

TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - L. Svoboda [-] , M. Votava [-] (60. V. Cibotaru [-] ) , L. Klukan [-] (79. A. Polák [-] ) , K. Kuželka [-] , L. Ledvina [-] , D. Vavřík [-] , J. Steinberger [-] , D. Steinberger [-] , F. Kreuz [-] , R. Janeček [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - HÁLEK Pavol, ŠTĚPÁN Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza