0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 15:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Meclov snadno zvítězil ve Stráži a drží barážovou pozici


Branky


8. J. Beran , 31. J. Čižikov , 38. A. Stodola , 70. J. Čižikov (p.)
13

Druhý tým tabulky z Meclova neměl na půdě Stráže žádné problémy. Už v první půli soupeři nastřílel tři góly a poté dokráčel k poklidné výhře 4:0. Meclovští fotbalisté tak stále udrželi teoretickou šanci na vítězství v soutěži a především si pojistili druhou příčku, která znamená baráž o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meclov rozhodl zápas už v první půli

Fotbalisté Meclova přijeli do Stráže pro tři body a to bylo od začátku vidět. Vedoucí gól hosté vstřelili už v 8. minutě, kdy se prosadil Jiří Beran. Krátce poté musel opustit trávník zraněný stoper Kozák, kterého nahradil dorostenec Adam Stodola, ale ani tento zásah do sestavy hru hostí nijak nepoznamenal. Fotbalisté Stráže mohli myslet na body do 30. minuty, ale pak navýšil skóre Jevgenij Čižikov, a když se do přestávky trefil i mladíček Adam Stodola, nebylo o vítězství Meclova pochyb – 0:3.

Skóre se měnilo už jen jednou, z penalty ho uzavřel Čižikov

Po změně stran se už zápas spíše dohrával. Hosté si hlídali třígólový náskok a soupeře k ničemu nepouštěli. Dvacet minut před koncem byla naopak proti domácím nařízena penalta a tu Jevgenij Čižikov proměnil. Do konce zápasu se tak skóre už znovu neměnilo a Meclov tak ve Stráži zvítězil 4:0. V závěrečném kole čeká milovské fotbalisty domácí zápas s posledním Horšovským Týnem, alespoň druhé místo už by tak nemělo svěřencům kouče Vogeltanze uniknout.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz (trenér): Byl to asi nejpohodovější zápas, který jsme v této sezóně odehráli. Soupeř byl neškodný, za celý zápas si nevytvořili vůbec nic. Pro nás to byl hodně jednoduchý zápas. První poločas skončil 3:0 a ve druhém už to byl spíše pouťáček, kdy jsme si hráli fotbal tak, jak jsme chtěli my. Před utkáním jsme z toho přitom měli trochu strach, protože jsme slyšeli, že Bělá chtěla Stráž motivovat, aby nás porazili, ale domácí neměli vůbec nic. Průběh zápasu nás hodně překvapil.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
L. Velát [-] - D. Rubant [-] , D. Karban [-] , M. Jedlička [-] (71. L. Ondřich [-] ) , O. Pták [-] , M. Novotný [-] (75. P. Svoboda [-] ) , D. Vitoň [-] , V. Borys [-] , F. Veselý [-] , B. Borys [-] , M. Novotný [-]

TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - T. Vogeltanz [-] (78. A. Stodola [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Beran [-] , J. Suchý [-] , M. Nidl [-] , M. Obdržálek [-] , V. Kafka [-] , J. Kozák [-] (9. A. Stodola [-] ) , P. Vogeltanz [-] , R. Kopperberg [-]

ŽK: 44. V. Borys , 68. M. Novotný - 40. A. Stodola , 75. V. Kafka .
Hráči zápasu: A. Stodola , J. Čižikov .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: REIPRICH Václav - ŠKARDA Jiří, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů