0:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy dostaly od Kolovče nepopulárního bůra


Branky


13

Fotbalisté Kolovče si s chutí zastříleli na půdě Kozolup, odkud si odvezli vysokou výhru 5:0. Ta se zrodila především po přestávce, kdy se hosté trefili hned čtyřikrát. Čistým hattrickem se blýskl Constantin Danescu, jenž zaznamenal první tři trefy Slavoje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel v závěru poločasu Danescu

Oba týmy už mohou dohrávat sezónu v klidu a tak se dal očekávat bezstarostný fotbal. Větší pohoda byla od začátku vidět na hostujících kopačkách. Koloveč totiž byla aktivnější a dostávala se do šancí. Ty hosté dlouho zahazovali a jejich trápení protrhl až pět minut před koncem Constantin Danescu. To byl také jediný gól, který první půle přinesla.

Danescu zkompletoval hattrick

Po změně stran se na obrazu hry vůbec nic nezměnilo a v 52. minutě tak navýšil náskok Kolovče opět Constantin Danescu. Když pak stejný hráč zkompletoval dvacet minut před koncem hattrick, přišly Kozolupy i o poslední zbytky naděje na bodový zisk. To hosté si utkání užívali, dařilo se jim hrát pohledný fotbal a výsledek ještě navýšili. V 77. minutě se trefil František Šlajs a v závěru ještě mířil přesně střídající Martin Pluhař, jenž nahradil hrdinu zápasu Danescua. Kozolupy tak doma prohrály s Kolovčí 0:5.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Koloveč
Tomáš Mastný (hráč): Určitě spokojenost. Chtěli jsme navázat na dobrý výkon z minulého zápasu a to se nám povedlo. Od začátku jsme hráli aktivně a vytvořili si plno šancí. První poločas skončil 1:0 a po změně stran jsme přidali další 4 branky.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] (77. J. Řehoř [-] ) - J. Huleš [-] (46. J. Beran [-] ) , J. Bozděch [-] , P. Mráz [-] , M. Frič [-] - P. Pancurák [-] , J. Martínek [-] , M. Maštalíř [-] , J. Hucl [-] (36. V. Sláma [-] ) - V. Kovář [-] , J. Čech [-]

TJ Slavoj Koloveč
D. Schweigl [-] - P. Dufek [-] , M. Záhrobský [-] , D. Žák [-] , C. Danescu [-] (75. M. Pluhař [-] ) , P. Pap [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] (46. L. Chval [-] ) , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-]

Hráči zápasu: C. Danescu .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: Ruda Daniel - DAVÍDEK Tomáš (N), ČÍŽEK Bohuslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza