5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 16:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkovský kanonýr Tlustý sestřelil Horšovský Týn čtyřmi zásahy!


Branky


42. T. Tlustý , 51. T. Tlustý (p.) , 67. T. Tlustý , 78. D. Drudík , 87. T. Tlustý
15

Vedoucí Staňkov udělal další krok k postupu do A třídy. Na domácí půdě totiž přehrál poslední Horšovský Týn jasně 5:0. Hosté sice s favoritem drželi krok čtyřicet minut, ale pak začal úřadovat nejlepší střelec soutěže Tomáš Tlustý, který jejich naděje odvál čtyřmi góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vysvobodil krátce před přestávkou Tlustý

Souboj prvního s posledním sliboval gólové hody. Zpočátku tomu však bylo jinak. Hosté totiž nezačali špatně a dlouho byli domácím vyrovnaným soupeřem. Na hráčích Staňkova se možná podepisovala i nervozita z toho, že v boji o první místo zvítězit musejí. Své spoluhráče tak vysvobodil až kanonýr Tomáš Tlustý, který dostal ve 42. minutě míč za obranu a chladnokrevně přehodil vybíhajícího brankáře Nováka.

Druhá půle byla jasnou záležitostí Staňkova

Hned pět minut po přestávce si pak došel pro penaltu Šimůnek. K její exekuci se postavil Tomáš Tlustý a bylo to o dva góly. To Staňkov definitivně uklidnilo a zápas konečně nabral předpokládaný směr v podobě hry kočky s myší. V 67. minutě tak dovršil čistý hattrick Tomáš Tlustý a o deset minut později se trefil také mladý obránce Denis Drudík – 4:0. Tři minuty před koncem se pak ještě jednou prosadil Tomáš Tlustý, jenž uzavřel své skvělé představení – 5:0.

 

Staňkov vede i dva zápasy před koncem tabulku soutěže o tři body před Meclovem. Hostující tým se už sestupu do Okresního přeboru nevyhne.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer (místopředseda klubu): Nastupovali jsme s tím, že se chceme vyhnout podcenění soupeře, protože hrál první s posledním. Já i trenéři jsme kuky upozorňovali, že takové zápasy jsou nejhorší a jak se nechytne začátek, tak z toho může být trápení. Bylo vedro, soupeř neměl co ztratit a to se v první půli projevilo. Nedařilo se nám, vázla kombinace, kluci se přizpůsobili hře Horšovského Týna. Až do prvního gólu s námi soupeř i držel krok. Gól Tlustého v závěru poločasu nám asi dost pomohl. Po přestávce už to bylo o něčem jiném a byl to klasický výkon, na jaký jsme v poslední době zvyklí. Po druhém gólu se už hrálo pouze na jednu bránu…. Ve čtvrtek před utkáním jsme odehráli přátelský zápas s hokejisty plzeňských Indiánů. Moc jsme si to užili, vydařilo se počasí. Bylo vidět, že Staňkov teď fotbalem žije. Přišlo kolem 400 lidí i s malými dětmi.




Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - V. Voves [-] (77. A. Kolros [-] ) , T. Tlustý [-] , V. Záhoř [-] , J. Kubina [-] , V. Mifek [-] (73. T. Výrut [-] ) , J. Šimůnek [-] (61. O. Hrdina [-] ) , D. Drudík [-] , P. Gust [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] (81. T. Doležal [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn, o. s.
J. Novák [-] - V. Šperl [-] - D. Pták [-] , M. Steiner [-] , D. Fischer [-] , Š. Beneš [-] (46. M. Mleziva [-] ) , J. Černík [-] , M. Šutek [-] , D. Němec [-] (81. P. Beneš [-] ) , J. Svárovský [-] , Z. Staroba [-]

ŽK: 10. P. Gust , 59. J. Šimůnek , 68. V. Záhoř - 86. D. Fischer .
Hráči zápasu: T. Tlustý .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Šimek Luboš - VELÍŠEK Jiří, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích