3:4p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2018 15:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kozolupy vyhrály v Chodové Plané na penalty a definitivně slaví záchranu


Branky


40. P. Chval , 56. B. Soukup , 75. P. Chval - 10. V. Kovář , 42. J. Čech , 83. J. Čech
15

Souboj dvou týmů, které ještě neměly záchranu B třídy stoprocentně jistou, dopadl lépe pro Kozolupy, jež si výhrou na penalty v Chodové Plané již zajistily definitivu. Získaný bod však už prakticky zachránil i domácí. Ti ve druhém poločase nejprve otočili skóre z 1:2 na 3:2, ovšem hostujícímu týmu zajistil v 83. minutě penaltový rozstřel krásnou střelou z přímého kopu Jakub Čech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si zajistili těsné vedení

Oba týmy ze druhé poloviny tabulky si už mohly případnou výhrou definitivně zajistit záchranu. Lépe za tímto cílem vykročily hostující Kozolupy, už v 10. minutě je totiž poslal do vedení Vojtěch Kovář. Další zajímavé věci se pak děly až v závěru poločasu. Ve 40. minutě nejprve hostující brankář Šašek namazal špatným odkopem míč Pavlovi Chvalovi, který jeho chybu potrestal přesným lobem a vyrovnal. Radost ale domácím dlouho nevydržela, neboť hned o dvě minuty později vrátil Kozolupům vedení Jakub Čech – 1:2.

Chodovka obrátila skóre, Čech srovnal z trestného kopu

Do druhého dějství vyrukovali domácí velmi aktivně a snažili se co nejrychleji srovnat skóre. Hostující brankář Šašek několikrát napravil své zaváhání u prvního inkasovaného gólu, přesto ale nestačil nejprve na zakončení Bohuslava Soukupa a v 75. Minutě pak nedosáhl ani na další střelu Pavla Chvala – 3:2. Hosté se ale nevzdali a v 83. minutě srovnali. Jakub Čech se postavil k exekuci přímého kopu a z nějakých 25 metrů balón napálil do šibenice domácí svatyně – brankář Pírka byl bezmocný. Za stavu 3:3 tak musely rozhodovat až penalty.

Hosté se v penaltách nemýlili

V penaltové loterii hned dva domácí exekutoři netrefili bránu. To hráči Kozolup byli stoprocentní a už vědí, že si B třídu zahrají i v příští sezóně.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (kapitán): Museli jsme trochu pozměnit sestavu, protože se nám v Bělé zranili dva hráči. I tak jsme měli vyhrát. Neproměňovali jsme šance a v první půli jsme dostali po hrubých chybách dva góly. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že umíme otáčet skóre, což se nám i podařilo. V závěru ale jejich útočník trefil z přímého kopu šibenici. Penalty jsou už vždycky loterie a tu jsme prohráli, když dva naši kluci nedali. Už kvůli divákům jsme chtěli vyhrát, přesto bychom ale měli být zachráněni. I tak už ale řešíme, zda a jakou soutěž příští rok přihlásíme. Jindra Pelánů chce po sezóně skončit, aby se mohl věnovat rodině. Zdeněk Kutička chce ve čtyřiceti také ukončit kariéru. Nás je málo, většinou hrajeme se dvěma hráči na střídání, tak budeme muset popřemýšlet, co dál. Že jsme se zachránili, je fajn, ale musíme sehnat hráče.

TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (útočník): Jeli jsme tam už s pocitem, že bychom měli být zachráněni a dvěma body to potvrdili. Bylo to utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním poločase jsme byli lepší my a vedli 2:1. Gól jsme dostali po chybě gólmana, ale nutno dodat, že nás ve druhém poločase zase výrazně podržel. Do druhé půle soupeř vlétl, byli lepším mančaftem. My měli problémy s přechodovou fází do útoku. Byli jsme pod velkým tlakem, soupeř dvě šance proměnil, další čtyři pochytal náš brankář. Naštěstí se mi podařilo dát z přímého kopu na 3:3 a na penalty jsme vyhráli, tam jsme byli stoprocentní. Celkově to bylo asi remízové utkání, my pak byli šťastnější v těch penaltách. Hrálo se v klidu, bylo vidět, že oba týmy už jsou téměř zachráněny.



Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
B. Pírka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , J. Melichar [-] (71. V. Benedikt [-] ) , R. Ovčačík [-] , J. Sloup [-] (58. R. Seitz [-] ) , J. Plecitý [-] , M. Šmolík [-]

TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - J. Bozděch [-] , P. Mráz [-] - P. Pancurák [-] , J. Huleš [-] - J. Čech [-] , V. Kovář [-] - V. Sláma [-] , J. Martínek [-] , J. Hucl [-] , M. Maštalíř [-]

ŽK: 75. P. Chval .
Hráči zápasu: P. Chval - J. Čech .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Velíšek Jiří - HOMR Michal, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů