2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 15:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klenčí v souboji o záchranu padlo s Borem, ten tak ještě udržel naději


Branky


66. J. Franek , 75. J. Houdek - 23. M. Čipera (vl.) , 27. D. Jutka , 77. J. Stránský
14

Přímý souboj o záchranu v neděli sehráli fotbalisté dvanáctého Klenčí a předposledního Boru. Ten nakonec První chodskou udolal 3:2, dotáhl se na ni bodově a ještě tak oživil své šance na záchranu. Hosté věděli, že musí vyhrát, hráli aktivně a po poločase vedli o dva góly. Klenčí po přestávce výrazně přidalo a srovnalo, ovšem o dvě minuty později trefil hostům životně důležité tři body Jan Stránský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bor v prvním poločase dominoval a dvakrát skóroval

Předposlední Bor ztrácel na tabulkového souseda z Klenčí tři body a k oživení záchranářských nadějí potřeboval zvítězit. Uspět samozřejmě chtěla na svém hřišti i podobně namočená První chodská. Od začátku zápasu však byli aktivnější borští fotbalisté, kteří ukazovali, že přijeli s velkým odhodláním. Ti svůj výkon poprvé korunovali ve 23. minutě, kdy střelu Jana Anderleho tečoval za záda vlastního brankáře Michal Čipera. O čtyři minuty později pak uklidil přesný centr spoluhráče do sítě David Jutka – 0:2. Hra se pak už přeci jen uklidnila a do šaten se tak odcházelo za nezměněného stavu.

Domácí přidali a vyrovnali, vzápětí ale rozhodl Stránský

Do druhé půle nastoupil jiný celek Klenčí. Domácím se průběžné skóre pochopitelně nelíbilo a ve snaze s ním něco udělat zatlačili soupeře do těžké defenzivy. Bor odolával domácímu náporu do 66. minuty, kdy přišel faul v šestnáctce a nařízený pokutový kop proměnil Jindřich Franek. Poté se hosté hodně zlobili po situaci, kdy Stránský dostal přihrávku za obranu a v pokutovém území po kontaktu s protihráčem upadl. Tentokrát se však penalta nepískala a v 75. minutě se opět radovali domácí – hrubku obránce Boru potrestal Jiří Houdek – 2:2. Hosté se ale nevzdali a vědomi si toho, že potřebují vyhrát, se natlačili do ofenzivy. A hned dvě minuty po vyrovnávacím gólu zatáhl po straně balón dopředu Jutka, který navíc parádním centrem oslovil Jiřího Stránského, jenž Boru vrátil vedení. V závěru První chodská svého soupeře ještě zatlačila, ale alespoň srovnat stav už nesttihla.

 

Bor se tak díky výhře na Klenčí bodově dotáhl a ještě drží naději na záchranu v soutěži. Klenčí i Bor ztrácejí na další konkurenty čtyři kola před koncem čtyři body



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (trenér): Pro nás to byl klíčový zápas, protože kdybychom tam prohráli, tak už bychom to asi neudrželi. Byli jsme připraveni na všechno, i na rozhodčí, protože tam se hraje těžko. Začali jsme výborně. Prvních třicet minut jsme byli jasně lepší a korunovali to dvěma góly. Do druhého poločasu jsme si řekli, že nesmíme dostat brzy gól, ale nepochopitelně jsme přestali hrát. Začali jsme bránit výsledek 2:0 a z toho pramenil tlak domácích, kteří dvacet minut hráli jen na naši bránu. Z toho vyplynul faul v šestnáctce a domácí z penalty snížili. Za deset minut pak srovnali po hrubé chybě obránce. My jsme nic nevzdávali, museli jsme odvézt tři body a po individuální akci Jutky a krásném centru dal Stránský na 3:2. Domácí nás pak tlačili už bez efektu. Vyrovnat nestačili a my vybojovali potřebné tři body… Příští týden hostíme vedoucí Staňkov, ale strach z nich nemáme. Jen respekt z toho, že jsou první. Už jsme s nimi několikrát hráli a víme, že jsou k poražení. Proti týmům z horní části tabulky hrajeme lépe a já věřím, že i Staňkov jsme schopní porazit.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - J. Houdek [-] , T. Čipera [-] , J. Čech [-] , M. Psutka [-] , P. Osvald [-] , J. Franek [-] , V. Čech [-] , T. Hromník [-] , J. Řezníček [-] , M. Čipera [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - J. Andrle [-] (88. J. Boško [-] ) , M. Hocmann [-] , D. Jutka [-] , J. Stránský [-] , P. Zeman [-] , J. Maczko [-] , J. Pokorný [-] , J. Zeman [-] , F. Pták [-] , J. Burda [-]

ŽK: 30. T. Čipera , 76. M. Čipera - 40. J. Pokorný , 43. J. Andrle , 63. J. Zeman , 72. V. Hlaváč , 79. F. Pták .
Hráči zápasu: J. Houdek - D. Jutka , J. Stránský .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - CHEJLAVA Petr, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích