4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou nejlepších týmů soutěže ovládl Meclov, Kubica nastřílel čistý hattrick!


Branky


41. M. Kubica , 69. M. Kubica , 74. M. Kubica , 85. J. Beran
14

Fotbalisté Meclova skvěle zvládli dlouho očekávaný souboj dvou nejlepších mužstev soutěže. Vedoucí Staňkov před svými fanoušky přehráli vysoko 4:0 a dotáhli se k soupeři na rozdíl jediného bodu. Domácí výrazně postrčil k cenné výhře Martin Kubica, který zaznamenal první tři góly zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Meclov poslal do vedení v závěru poločasu Kubica

Druhý Meclov nastupoval do zápasu s vedoucím Staňkovem s vědomím, že pokud ještě chce myslet na vítězství v soutěži, musí zvítězit. A to bylo na hřišti znát. Domácí se totiž od začátku tlačili dopředu, naopak Staňkovští spoléhali spíše na defenzivu a rychlé protiútoky. Hostující defenzivě dělali problémy tradiční domácí opory – Čížikov, Obdržálek nebo Martin Kubica. A byl to právě posledně jmenovaný, který meclovskou aktivitu přetavil čtyři minuty před koncme úvodního dějstvím vedoucí gól - 1:0.

Kubica dovršil hattrick a rozhodl utkání

Do druhého poločasu hosté nastoupili s ofenzivnějším pojetím a balón byl častěji na jejich kopačkách. Staňkovští si také vytvořili několik standardek, ale za zmínku stojí snad jen šance Vovese, který však přestřelil Regendovu bránu. Poté tak přišel opět čas Martina Kubici. Vyhlášený bojovník nejprve v 69. minutě zdvojnásobil náskok Meclova a o pět minut později zvýšil už na 3:0. Dokonal tak čistý hattrick a zápas definitivně rozhodl. Zbytek duelu si už domácí užívali a v 85. minutě jejich pohodu ještě umocnil Jiří Beran, který uzavřel skóre na konečných 4:0.

 

Zápas tak skončil až nečekaně jednoznačným výsledkem pro Meclov. Domácí tak Staňkov stáhli na rozdíl jediného bodu a závěrečná čtyři kola budou ještě extrémně zajímavá. Vždyť lídra tabulky a třetí Bělou teď dělí jen tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Jiří Vogeltanz (trenér): Ze Staňkova jsme měli respekt. Věděli jsme, že mají střelce Tlustého, který je sice už starší, ale góly dávat umí. Dobře jsme se na ně připravili. V poslední době jsme se dostali do herní pohody, stabilizovala se nám sestava. Do výborné formy se dostali Obdržálek s Čižikovem, uzdravil se Beran a ostatní se na ně nabalili. Myslím si, že jsme ten zápas ovládli, oni měli za celou dobu snad jen jednu šanci ve druhém poločase, jinak jsme je k ničemu nepustili. První poločas se odehrál v naší režii. Prvních 15 – 20 minut druhé půle sice hráli častěji na naší polovině, ale bez nějakého efektu. Po druhém gólu jsme už pak ovládli zbytek zápasu. Závěr sezóny bude ještě hodně zajímavý, asi jako v jediné skupině v B třídě se v této fázi soutěže perou o první místo tři týmy.

FK Staňkov
Ondřej Bauer (místopředseda klubu): Meclovští zaslouženě zvítězili. Trenér Vogeltanz to zhodnotil naprosto výstižně. Snad budeme v sobotu po utkání s Borem veselejší.



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - J. Beran [-] , P. Deďo [-] , M. Kubica [-] (79. A. Stodola [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Suchý [-] , M. Obdržálek [-] , J. Klíma [-] , V. Kafka [-] (85. J. Váchal [-] ) , P. Vogeltanz [-] , R. Kopperberg [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - J. Kubina [-] , J. Šimůnek [-] , V. Záhoř [-] , P. Gust [-] , J. Vrba [-] , F. Dolejš [-] , O. Hrdina [-] (79. D. Moisiuk [-] ) , T. Tlustý [-] , D. Drudík [-] , V. Voves [-]

ŽK: 74. M. Kubica - 48. D. Drudík , 87. J. Vrba .
Hráči zápasu: M. Obdržálek , M. Kubica .
Počet diváků: 114. Rozhodčí: Homr Michal - ŠTYCHOVÁ Jana, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: remíza