Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2018 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Horšovský Týn si odvezl z Plané devítigólový nášup


Branky


32. P. Sláma , 35. T. Malý , 43. J. Veselý , 45. T. Malý , 54. M. Danko , 64. T. Malý , 68. L. Kopáček , 85. D. Sovka , 90. T. Malý
14

Ve 22. kole padalo hodně gólů. Nejvíce jich měli na svědomí fotbalisté Plané, kteří na svém hřišti rozstříleli poslední Horšovský Týn 9:0. Dynamo se přitom v úvodní půlhodině drželo statečně, ale poté si domácí otevřeli střelnici. Hned čtyřikrát se prosadil Tadeáš Malý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dynamo odolávalo přes 30 minut, pak ale čtyřikrát inkasovalo

Fotbalisté Plané hostili poslední Horšovský Týn, který měl zřejmě poslední šanci pokusit se ještě oživit alespoň malou naději na záchranu. A v úvodu zápasu se hosté drželi. V teplém počasí se totiž nehrálo v nějak oslnivém tempu a v úvodní půlhodině i přes územní převahu Plané gól nepadl. Ve 32. minutě však Patrik Sláma skóroval i s přispěním chybujícího brankáře Nováka a utkání se změnilo v jednostrannou záležitost. Domácí se uklidnili, začali dobře kombinovat a z toho pramenily další zásahy. Ještě do přestávky se tak v krátkém sledu trefili Tadeáš Malý, dorostenec Jan Veselý, který dostal šanci v základní sestavě, a opět Tadeáš Malý. Do šaten se tak odcházelo za stavu 4:0 a o vítězství domácích nebylo pochyb.

Planá pokračovala v kanonádě

Také ve druhé půli Planá pokračovala v tom, co započala v závěru prvního dějství – v demolici soupeře. V 54. minutě tak zamířil přesně Marek Danko, o deset minut později zkompletoval hattrick Tadeáš Malý a krátce poté se prosadil také střídající mladíček Ladislav Kopáček. Skóre 7:0 pak i přes další domácí šance vydrželo téměř dvacet minut. V samotném závěru pak ještě pálili do černého Dominik Sovka a znovu Tadeáš Malý. Ten tak zažil už druhý čtyřgólový zápas v sezóně.



Ohlasy k zápasu



FC Dynamo Horšovský Týn
Petr Slivoně (trenér): Pro soupeře to byla asi poslední šance zkusit to na body. Zpočátku to zkusili, ale zjistili, že to nejde. Soupeř přijel s několika dorostenci. Z mého pohledu to byl spíše nudný fotbal. Scházel pohyb, protože soupeř do pohybu nechtěl a my se přizpůsobili. Přesto jsme měli územní převahu, šance jsme si vytvářeli. Góly jsme většinou dávali po krásných akcích. Mohli jsme jich vstřelit i více než devět. Jsem rád, že i v takovémto zápase jsme dokázali udržet koncentraci vzadu, nenechali si dát hloupý gól a gólmanovi, který předvádí výborné výkony celou sezónu, jsme nadělili nulu. Záchranářské starosti se nás už asi netýkají. Ve zbytku sezóny si ale chceme udržet herní standard, máme mladé mužstvo, tak nemůžeme hrát jako nějací profesoři. Na tréninku jsme si dali cíl, že chceme uhrát páté místo.



Sestavy


FK Planá
R. Švarcbek [-] - J. Veselý [-] (46. L. Kopáček [-] ) , T. Malý [-] , D. Sovka [-] , M. Danko [-] , P. Sláma [-] (80. K. Louženský [-] ) , P. Brožíček [-] , D. Sovka [-] , R. Miklas [-] , J. Kopča [-] (66. A. Alexa [-] ) , O. Suchý [-]

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - V. Šperl [-] - D. Pták [-] , V. Vaněk [-] , M. Konopík [-] , J. Černík [-] , M. Mleziva [-] , M. Šutek [-] , D. Němec [-] , J. Svárovský [-] , Z. Staroba [-]

ŽK: 78. D. Sovka , 85. T. Malý .
Hráči zápasu: T. Malý .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Velíšek Jiří - KULHÁNEK Milan, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích