Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Staňkov si pochutnal na Klenčí


Branky


4. O. Hrdina , 10. T. Tlustý , 21. O. Hrdina , 49. V. Mifek , 60. J. Kubina , 86. D. Moisiuk , 88. V. Voves
16

V utkání mezi Staňkovem a Klenčím se ukázal rozdíl mezi vedoucím týmem tabulky a mužstvem bojujícím o záchranu. Staňkovští totiž neponechali nic náhodě a své fanoušky potěšili vysokou výhrou 7:0. První chodská musí sbírat body v jiných zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 21 minut bylo hotovo

Lídr tabulky neměl od začátku s dvanáctým Klenčím slitování. Domácí na soupeře vlétli a už ve 4. minutě otevřel skóre zápasu Ondřej Hrdina. Domácí navíc nepolevovali, v 10. minutě tak zvýšili zásahem Tomáše Tlustého a ve 21. minutě to bylo po druhém gólu jinak svátečního střelce Ondřeje Hrdiny už 3:0. Hrdina do tohoto zápasu skóroval v letošní sezóně jen jednou. Teprve poté se dostali trochu do hry i hosté, kteří mohli i snížit. Domácí obránce totiž málem zamířil do vlastní sítě, když se od něho odrazil balón do tyče.

Staňkov navýšil skóre čtyřmi góly

Také vstup do druhého dějství se Staňkovu vydařil. Hned po přestávce se tak prosadil Vojtěch Mifek a po hodině hry odbila pátá po střele Josefa Kubiny – 5:0. Poté se hrálo nahoru dolů a šance měli i fotbalisté Klenčí. Gól jim však souzen nebyl, když už totiž brankáře Kaufmana překonali, tak balón skončil opět na tyči. V závěru tak Staňkovští přidali ještě dva góly. První z nich zaznamenal Dmytro Moisiuk a na konečných 7:0 zvýšil Václav Voves.

 

Staňkov si tak zvedl sebevědomí před zápasem jara. V sobotu totiž hraje na hřišti druhého Meclova a tento zápas může o vítězi soutěže mnohé napovědět.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer (místopředseda klubu): Věděli jsme, že Meclov i Bělá, kteří hráli před námi, zvítězili a tak jsme samozřejmě také nechtěli ponechat nic náhodě. To se nám od začátku dařilo. První gól jsme dali už ve 4. minutě a pak už to bylo jednoznačné utkání. Klenčí bylo trochu odevzdané, jako by hráli s vědomím, že body musejí uhrát jinde. Ve druhé půli se hrálo nahoru dolů, samozřejmě podstatně více na bránu Klenčí. I soupeř měl pár šancí, trefili i tyč. Mohlo to tak skončit klidně 10:2. Za předvedený výkon bych chtěl pochválit celý tým. Teď se už připravujeme na zápas jara v Meclově. Těšíme se tam, ale bereme to jako každý jiný zápas. Náš cíl není jít nahoru za každou cenu. Pokud se nám tam ale povede neprohrát, tak už bychom to mohli zvládnout.




Sestavy


FK Staňkov
P. Kaufman [-] - V. Záhoř [-] , T. Výrut [-] (31. D. Moisiuk [-] ) , V. Mifek [-] , V. Voves [-] , F. Dolejš [-] , O. Hrdina [-] , T. Tlustý [-] (75. A. Kolros [-] ) , D. Drudík [-] , J. Kubina [-] (61. T. Doležal [-] ) , J. Vrba [-]

Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - J. Franek [-] , M. Čipera [-] (46. J. Mifek [-] ) , T. Hromník [-] , J. Řezníček [-] , J. Houdek [-] (46. M. Hojda [-] ) , V. Čech [-] , T. Čipera [-] , J. Čech [-] , M. Psutka [-] , P. Osvald [-] (39. F. Smazal [-] )

ŽK: 37. D. Drudík - 14. M. Psutka , 82. F. Smazal .
Hráči zápasu: O. Hrdina .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - SLADKÝ Stanislav, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích