2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 10:15

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá rozhodla souboj o třetí místo s Dlouhým Újezdem až v závěrečné čtvrthodině!


Branky


78. J. Malý , 89. D. Frank
16

Los 21. kola proti sobě svedl třetí Bělou a čtvrtý Dlouhý Újezd. Oba týmy od sebe dělily čtyři body a to znamenalo, že pokud chtěla hostující Sparta ještě pomýšlet na nejvyšší příčky, potřebovala vyhrát. To se však hostům nepodařilo. Pohledný zápas se šancemi na obou stranách sice dlouho paradoxně gól nepřinášel, ale v závěru se domácí přeci jen dvakrát prosadili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní první půli scházely jen góly

Souboj sousedů z popředí tabulky sliboval kvalitní podívanou a tu oba celky také od začátku divákům nabídly. Do prvního náznaku šance se dostali hned v úvodu hosté. Jejich hráč prošel ze strany až před brankáře Jarinu, ale místo zakončení ještě volil nahrávku a balón odklidil do bezpečí vracející se Iščenko. Bělá kontrovala o pár minut později, kdy Jarina prostrčil míč za obranu na Bořila, který utíkal sám na gólmana, ovšem vystřelil vedle brány. Zajímavé situace se i nadále střídaly na obou stranách, hostující Sparta hrozila především dlouhými míči na nebezpečné útočníky, domácí zase spoléhali na kombinační hru. Přesto až do přestávky žádný gól nepadl.

Domácí podržel brankář Jarina, z následného brejku pak přišlo rozhodnutí

Po změně stran si už více příležitostí vytvářel domácí tým. Nejprve zamířil Malý přímo z rohu do tyče. Poté běžel z levé strany na bránu Černý, který ještě nahrával Bořilovi. Ten však balón dostihl až na úrovni brankové čáry a posunul ho jen do boční sítě. Góly tak stále nepřicházely a už to pomalu začínalo vypadat, že by vítězi mohly rozhodnout až penalty. V 78. minutě však přišel klíčový moment zápasu, při němž se dokonale naplnilo rčení „Nedáš – dostaneš.“ Hosté totiž podnikli rychlý protiútok a jejich útočník utíkal sám na brankáře Tomáše Jarinu. Ten však stačil vyběhnout a zakončení hostujícího hráče kolenem vyrazit. Míč se od něj odrazil k Pavlovi Jarinovi, který ho poslal za obranu na Bořila. Ten balón zatáhl k brankové čáře a zpětnou přihrávkou oslovil z druhé vlny nabíhajícího Jaroslava Malého, jenž z prostoru penalty propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Pojistit skóre poté mohl opět Malý, kterému po akci Jakuba Černého v šestnáctce přiťukával míč Jarina, jemuž chyběl před prázdnou bránou krok. V 89. minutě už pojistka Bělé přišla. Opět u toho byl Jarina, který prostrčil míč do ulice na Dominika Franka a ten tváří v tvář brankáři Kopolovičovi rozhodl.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Za sebe musím říci, že to byl fotbal. Přijel soupeř, který chtěl hrát, tak jsme si to na férovku rozdali. Šance jsme měli my i oni. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, byl to pěkný fotbal. Přesto skončil poločas 0:0. O přestávce jsme si řekli, že je to o jednom gólu, že oni hrají po zisku míče všechny balóny za obranu, z čehož by měli těžit Gitta nebo Houda. Naštěstí se tak nestalo a ve druhé půli jsme měli víc šancí než oni. Těsně před naším gólem měli obrovskou šanci oni, kdy nás podržel brankář Jarina. V tu chvíli jsme mohli prohrávat, ale místo toho vedli. I s hostujícím trenérem jsme se shodli na tom, že to byl hezký zápas a divákům se to muselo líbit. Neřekl bych, že vyhrál lepší, ale šťastnější. Ze zápasu jsme měli obavy vzhledem k tomu, že jsme Dlouhý Újezd dlouho neporazili. I z tohoto důvodu je to cenné vítězství.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - V. Landrgott [-] , J. Bočan [-] , M. Tomášek [-] , P. Jarina [-] , J. Malý [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , V. Iščenko [-] (78. J. Černý [-] ) , L. Černý [-] , M. Bořil [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - V. Kulíř [-] , L. Gitta [-] , M. Gitta [-] , L. Zeman [-] , M. Dvořák [-] , T. Janků [-] (60. M. Michl [-] ) , L. Pernglan [-] , P. Hána [-] , P. Houda [-] , P. Földeši [-]

ŽK: 77. M. Bořil - 25. V. Kulíř , 44. P. Hána , 86. M. Gitta .
Hráči zápasu: T. Jarina , J. Bočan .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Rubáš Jakub - PRESSL Václav, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích