2:4
(1:1)
28. T. Malý
69. J. Kopča
75. J. Zeman (vl.)
77. T. Malý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bor doma nestačil na Planou a zůstává v sestupovém pásmu


Branky


43. J. Stránský (p.) , 86. J. Pokorný - 28. T. Malý , 69. J. Kopča , 75. J. Zeman (vl.) , 77. T. Malý
16

Fotbalisté Boru nezvládli domácí zápas s Planou a po porážce 2:4 zase hlouběji zabředli do sestupových vod. Domácím svitla naděje na konci první půle, kdy z penalty srovnali na 1:1, ale ve druhém dějství inkasovali třikrát v rozmezí osmi minut a bylo hotovo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planou poslal do vedení Malý, domácí srovnali z penalty

Fotbalisté Boru potřebovali potvrdit vítězství z minulého týdne v Kolovči, proti nim však stál kvalitní celek Plané. Od začátku zápasu se hrál především bojovný fotbal. Oba týmy se dopouštěly řady nepřesností a útoky často zakládaly dlouhými nákopy. Ve 28. minutě však Plánští předvedli pohlednou akci po zemi, kterou zakončoval do prázdné brány Tadeáš Malý. Krátce před koncem poločasu ovšem kapitán Plané Suchý fauloval v pokutovém území a z nařízené penalty srovnal na 1:1 Jiří Stránský.

Hosté zápas rozhodli během osmi minut

Také ve druhém poločase byl k vidění podobný obraz hry, tedy nepříliš pohledný fotbal. Zhruba po dvaceti minutách se však přeci jen probudili hosté, kterým v 69. minutě vrátil vedení Jiří Kopča. V 75. minutě navíc nešťastně dopravil míč do vlastní brány Jan Zeman a hororovou osmiminutovku pro Bor uzavřel svou druhou trefou v zápase Tadeáš Malý – 1:4. Domácí to ještě sympaticky nezabalili a v 86. minutě snížil Jan Pokorný na rozdíl dvou gólů. V závěru pak Borští několikrát zahrozili, ovšem další míč už za brankovou čáru dopravit nestačili.

 

Planá se díky výhře udržela na pátém místě tabulky. To Bor zůstává předposlední a jeho situace je ještě více kritická.



Ohlasy k zápasu



FK Planá
Petr Slivoně (trenér): Do Boru jsme jeli pro povinné vítězství k soupeři, který se trápí a je hodně namočený v sestupových vodách. My také ještě nejsme úplně za vodou. V kabině jsme si řekli, že si z Boru musíme odvézt tři body. Do zápasu jsme nastoupili s tím, že si budeme dávat balón po zemi a rychle od nohy. Že to nebudeme zvedat a hrát dlouhé balóny. To se nám ale nedařilo. Hráli jsme dlouhé balóny, nehráli jsme dobře, nedrželi balón, dávali si pomalé přihrávky. Nicméně se nám pak povedla hezká akce, která skončila gólem do prázdné brány. Zbytkem prvního poločasu jsme se pak protrápili a na jeho konci po hrubé chybě obrany vymysleli penaltu, z níž soupeř vyrovnal na 1:1. V kabině jsme si trochu ostřeji řekli, že takhle se hrát nedá, a že se ve druhé půli vrátíme k tomu, co jsme si řekli. Opět se nám to ale nedařilo, soupeř hrozil z občasných situací. Když to shrnu, tak z 90 minut jsme hráli 15 minut to, co jsme chtěli a dali z toho čtyři góly. Nakonec jsme se ještě strachovali o výsledek. Po naší chybě snížili na 4:2 a měli tam ještě pár nebezpečných situací, ze kterých mohl skórovat i na 4:3. Zápas to, myslím, moc koukatelný nebyl, ani jedno z mužstev nepředvedlo skoro nic.



Sestavy


TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - V. Hlaváč [-] (81. J. Boško [-] ) , M. Hocmann [-] , D. Jutka [-] , J. Stránský [-] , P. Zeman [-] , J. Maczko [-] (85. T. Barna [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Zeman [-] , F. Pták [-] , J. Burda [-]

FK Planá
R. Švarcbek [-] - T. Malý [-] , D. Sovka [-] , T. Mikač [-] , P. Sláma [-] , M. Danko [-] , P. Brožíček [-] , R. Miklas [-] (55. A. Alexa [-] ) , L. Kopáček [-] , J. Kopča [-] , O. Suchý [-]

ŽK: 47. J. Zeman , 81. P. Žalud , 89. P. Zeman - 43. O. Suchý .
Hráči zápasu: T. Malý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: König Michal - ŠLAUF Jiří, VANĚK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Kdyně 1920 | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra hostů