2:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč doma padla s předposledním Borem, ten na jaře poprvé zvítězil!


Branky


36. L. Špirk , 41. P. Dufek - 9. J. Burda , 31. F. Pták , 68. F. Pták
13

Fotbalisté Kolovče na jaře nehrají dobře a to potvrdili i v domácím zápase proti předposlednímu Boru. Ten dosud v jarní části sezóny vybojoval jediný bod, ale tentokrát bral všechny tři, byť v první půli ztratili dvougólové vedení. Hosté tak ještě vykřesali naději na udržení se v 1.B třídě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koloveč vymazala dvougólové manko

V Kolovči se utkaly dva nejhorší týmy dosavadního průběhu jara. Domácí získali v pěti zápasech jen tři body, Bor dokonce ukopal jediný bodík hned na úvod druhé části sezóny. Tentokrát však hosté začali utkání skvěle. Už v 9. minutě tak otevřel skóre zápasu Jakub Burda a po půlhodině hry se navíc prosadil také František Pták – 0:2. A Borští měli i další příležitosti a dokonce nastřelili i tyč. V zápětu první půle se však rozehrála i Koloveč. Ve 36. minutě si domácí pomohli standardní situací a Ludvík Špirk hlavou snížil na 1:2. Krátce před přestávkou už bylo vyrovnáno. Hosté chybovali ve středu hřiště a dva domácí fotbalisté běželi na jediného obránce. S touto situací naložili bezchybně a Patrik Dufek nezaváhal.

Bor nakonec bral tři body

Do druhého dějství vstoupili aktivněji zase hosté. Ti si vytvářeli více šancí než soupeř a v 68. minutě za to byli odměněni. Pěknou akci vedenou po levé straně zakončil svou druhou trefou v utkání František Pták – 2:3. Bor se nezatáhl ani po vedoucím gólu a nadále hrozil. Jednu z nebezpečných akcí musel zastavit stoper Šlajs jen za cenu faulu, za který dostal žlutou kartu, byť se borská lavička dožadovala i vyloučení. V samotném závěru ještě domácí zahrávali přímý kop z velmi výhodné pozice, ale střela trefila jen hostující zeď. Bor tak poprvé na jaře zvítězil a ještě si uchoval reálnou šanci na záchranu v B třídě.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bor
Miroslav Vaňous (trenér): Nám nezbývá nic jiného, než dělat body, protože hrajeme o záchranu. Koloveč dobře znám, v poslední době jsem je dvakrát viděl hrát. Navíc jsme po dlouhé době jeli na zápas v kvalitní sestavě. První poločas jsme začali výborně. Šli jsme do dvoubrankového vedení a ještě neproměnili další šance. Jak se ale ve fotbale říká „Nedáš – dostaneš,“ a soupeř tak z prvního rohu snížil a ještě do poločasu Kolovečtí i srovnali na 2:2. Druhý poločas se opět odehrával spíše v naší režii, vytvořili jsme si víc šancí a dali gól na 3:2. Opět jsme mohli i zvýšit, ještě jsme neproměnili několik šancí. Domácí se snažili, ale žádnou vyloženou šanci si nevytvořili. Do Kolovče jsme jeli s tím, že je to asi naše poslední šance, že je ve hře ještě 21 bodů. Věřím, že ta výhra kluky semkne, ještě se o záchranu popereme a nedáme nikomu nic zadarmo.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - P. Dufek [-] , M. Záhrobský [-] , L. Špirk [-] (75. M. Pluhař [-] ) , D. Žák [-] , P. Pap [-] (75. D. Duchek [-] ) , R. Denk [-] , M. Duchoň [-] , T. Šlajs [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-]

TJ Sokol Bor
P. Žalud [-] - M. Hocmann [-] , D. Jutka [-] , J. Stránský [-] , P. Zeman [-] , J. Maczko [-] , J. Pokorný [-] , J. Zeman [-] , F. Pták [-] , J. Burda [-] , J. Andrle [-]

ŽK: 56. P. Dufek , 86. F. Šlajs - 52. J. Stránský , 77. M. Hocmann , 80. J. Maczko , 86. J. Andrle , 88. J. Pokorný , 90. J. Burda .
Hráči zápasu: F. Pták .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: ŠIMEK František - REIPRICH Václav, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Koloveč by měla Bor, který sestupuje na dno tabulky, porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích