4:2
(1:2)
6. J. Černík
27. J. Novák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 15:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovka prohrávala s Horšovským Týnem už o dva góly, tři body přesto zůstaly doma


Branky


31. B. Soukup , 54. J. Pelán , 55. J. Pelán , 74. R. Ovčačík - 6. J. Černík , 27. J. Novák (p.)
13

Zachraňující se Chodová Planá nevstoupila do duelu s Horšovským Týnem vůbec dobře. Po půlhodině hry totiž s posledním týmem tabulky prohrávala už 0:2. Nepříznivý vývoj však domácí nepoložil. Klíčové momenty duelu přišly na začátku druhého dějství, kdy Jindřich Pelán dvěma zásahy během jediné minuty překlopil vedení na stranu domácích. Na konečných 4:2 pak zvyšoval čtvrthodinu před koncem Ovčačík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horšovský Týn vedl o dva góly, domácí vrátila do hry standardní situace

Velmi důležitý zápas čekal ve 20. kole Chodovou Planou, která potřebovala v boji o záchranu naplno bodovat s posledním Horšovským Týnem. Celek, který diriguje hrající trenér Staroba, ale na jaře vsadil na mladý kádr a rozhodně hraje v soutěži důstojnější roli, než v závěru podzimu. A hosté začali utkání výborně, když soupeře šokovali už v 6. minutě. Gólu Jana Černíka předcházel podle přihlížejících diváků ofsajd, ovšem pomezní situaci pustil. Slavoj měl v dalším průběhu balón většinu času na svých kopačkách a kombinoval kolem šestnáctky soupeře, scházely však šance. Ve 27. minutě naopak přišla chyba domácího gólmana Petrželky, kterému vypadl z rukavic míč a následně musel faulovat dorážejícího protihráče. K nařízené penaltě se postavil brankář Jan Novák a svého kolegu pokořil – 0:2. O čtyři minuty později si domácí pomohli standardní situací, po níž dopravil míč do sítě Bohuslav Soukup, který tak zaznamenal kontaktní trefu. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:2.

Domácí obrat dirigoval dvěma góly během minuty Pelán

Do druhého poločasu vstoupila Chodová Planá tlakem, který přinesl ovoce už v 54. minutě. Skóre utkání srovnal Jindřich Pelán. Prakticky po rozehrávce se pak domácí dostali znovu k míči a stejný hráč dokonce strhl vedení na jejich stranu – 3:2. Dynamo se z utrpěného šoku nějakou dobu vzpamatovávalo a domácí mohli vedení i navýšit. Své šance neproměnili opět Pelán, jenž měl nadosah hattrick, Chval, či kapitán Abramčuk. Definitivně tak Chodovku uklidnil až Rudolf Ovčačík, ten zvýšil v 74. minutě na konečných 4:2. Domácí tak potvrdili tři body, které přivezli před týdnem z Boru.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (kapitán mužstva): V poslední době nás srážejí začátky zápasů. Řekneme si, že je to utkání, které potřebujeme vyhrát, od začátku jsme většinu času na balónu a oni za celý poločas vystřelí jednou na bránu a vedou 2:0. První gól padl možná z ofsajdu, ale to se ve fotbale stává. Druhý přišel po chybě gólmana Petrželky, který nás jinak drží. Vypadl mu míč, musel faulovat a soupeř kopal penaltu. My jsme snížili ze standardní situace. Jinak tam bylo z naší strany v první půli málo střelby, honili jsme to kolem šestnáctky, takže se stihli vždycky zatáhnout. O přestávce jsme si řekli, že to musíme otočit, a že můžeme dát klidně čtyři góly. Měli jsme spoustu šancí, úniky na brankáře a mohlo to skončit klidně 8:2. Naštěstí jsme to otočili, dopadlo to dobře. Tým se o přestávce semkl, za to bych chtěl kluky pochválit. Fanoušci byli spokojení, byť říkali, že jestli je budeme pořád takhle napínat, tak jim budeme muset kupovat prášky na nervy. Soupeř má mladý kádr, asi budou mít budoucnost.




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] (67. M. Šmolík [-] ) , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , R. Ovčačík [-] , J. Sloup [-] , J. Plecitý [-] , J. Melichar [-] , Z. Kutička [-] (80. V. Benedikt [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - J. Černík [-] , V. Šperl [-] - T. Havlíček [-] , D. Němec [-] , D. Mach [-] , M. Čedík [-] , J. Svárovský [-] (46. Š. Beneš [-] ) , Z. Staroba [-] , D. Pták [-] , M. Šutek [-]

ŽK: 27. K. Petrželka , 52. Z. Kutička , 70. J. Plecitý - 58. D. Mach , 87. D. Pták .
Hráči zápasu: J. Pelán .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nešpor Petr - FRIEDENBERGER Karel, UHLÍŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tohle je zápas o 6 bodů. Jestli se chce Chodová Planá udržet v soutěži, musí vyhrát

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů