3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo pro Staňkov, Koloveč držela krok jen v prvním poločase


Branky


35. V. Voves , 52. T. Tlustý , 63. J. Kubina
17

Vedoucí Staňkov zvládl očekávané derby s Kolovčí. Před pěknou diváckou kulisou lídr tabulky zvítězil 3:0. V prvním poločase byli hosté Staňkovu více než vyrovnaným soupeřem, přesto se domácí ujali vedení, když se ve 35. minutě prosadil Václav Voves. Po změně stran už byli domácí jasně lepším mužstvem a mohli vyhrát i větším rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koloveč kladla tuhý odpor, trefil se ale jen domácí Voves

Staňkovští se na derby těšili a tomu odpovídala i divácká kulisa, kterou tvořilo 150 platících diváků a navíc také děti, trenéři a hráči rezervních mužstev, jenž měli vstup zdarma. Atmosféra zápasu však na domácí dolehla možná až příliš a v úvodu měla překvapivě více ze hry Koloveč. Hosté dobře kombinovali, hráli v pohybu a také si jako první vytvořili gólovou příležitost. Tu však neproměnili a ve 35. minutě se přeci jen prosadil domácí favorit. Do zakončení se dostal Václav Voves, který poslal mezi nohama brankáře Marcela míč do sítě. Fotbalisté Staňkova tak odcházeli do šaten s těsným vedením, byť lepším mužstvem rozhodně nebyli.

Po změně stran Staňkov dominoval

Po změně stran už to bylo o něčem jiném. Domácí zlepšili a zpřesnili svou hru a v 52. minutě navýšil jejich náskok Tomáš Tlustý. Poté už hosté zdaleka nekladli takový odpor. V 63. minutě se tak zapsal mezi střelce také Josef Kubina. Staňkovští hráči si pak zbytek utkání užívali a vytvořili si i další příležitosti. Další góly už sice nepřidali, ale to už jim ani divákům rozhodně vadit nemuselo. Staňkov přehrál Koloveč 3:0 a vzhledem k porážce druhého Meclova v Bělé zvýšil svůj náskok na čele tabulky už na čtyři body.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Ondřej Bauer (místopředseda klubu): Výsledek je dobrý, jsme spokojení. Na začátku utkání nás ale asi svazovalo vědomí, že je to derby a hráči byli až moc nervózní. Řekl bych, že v první půli byla Koloveč překvapivě i lepší. Měli i jednu velkou šanci, kterou naštěstí neproměnili. My jsme nehráli tak, jako normálně, nešlo nám to. I tak jsme ale ve 35. minutě dali gól a poločas se už tak dohrál. O přestávce proběhla v kabině od trenérů bouřka a ve druhé půli už to byl zase Staňkov, na jaký jsme v této sezóně zvyklí. Koloveč už neměla nic a zřejmě jim i docházely síly. Zlomový byl gól na 2:0. Pak už to mohlo skončit i větším rozdílem. V první půli ale hrála Koloveč sympaticky a byli nám vyrovnaným soupeřem. Taková divácká kulisa tu už hodně dlouho nebyla. Udělali jsme akci pro lidi se slosovatelnými vstupenkami, přišlo 150 platících diváků a do toho ještě malé děti a členové klubu. Celkově tedy bylo přes 200 lidí. S tím jsme spokojeni, byla to návštěva kola.




Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - T. Tlustý [-] (71. D. Moisiuk [-] ) , J. Kubina [-] , J. Vrba [-] , V. Mifek [-] , J. Šimůnek [-] (79. T. Výrut [-] ) , V. Voves [-] (65. V. Záhoř [-] ) , F. Dolejš [-] , O. Hrdina [-] , P. Gust [-] (74. L. Zahoř [-] ) , D. Drudík [-]

TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - T. Šlajs [-] (68. D. Duchek [-] ) , C. Danescu [-] (77. M. Pluhař [-] ) , M. Vachtl [-] , P. Dufek [-] , D. Žák [-] , M. Záhrobský [-] , M. Sušický [-] , M. Duchoň [-] , T. Mastný [-] , F. Šlajs [-]

ŽK: 89. V. Mifek - 25. D. Žák .
Hráči zápasu: V. Mifek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - ŠIŠKA Pavel, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích