FOTO: Kozolupy jasně přehrály Postřekov a míří za záchranou


Branky


14. J. Huleš , 42. J. Čech , 51. J. Čech , 85. J. Čech
15

Fotbalisté Kozolup dlouho patřili do skupiny týmů bojujících o záchranu. Skvěle však zvládají sérii zápasů proti soupeřům ze druhé poloviny tabulky a v duelu s Postřekovem vybojovali už třetí výhru v řadě. Na vysokém vítězství 4:0 se podílel hattrickem útočník Jakub Čech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozolupy si vypracovaly dvougólový náskok

V utkání sousedů ze středu tabulky se potkaly týmy Kozolup a Postřekova. V teplém sobotním odpoledni začali lépe domácí fotbalisté, kteří od začátku svého soupeře zatlačili. Nápor Sokolů přinesl první ovoce už ve 14. minutě, kdy se prosadil Jan Huleš. Postřekov se směrem dopředu moc neprosazoval a v první půli si tak vytvořil jedinou vážnější šanci, ovšem na místě byl brankář Šašek. Krátce před přestávkou navíc hostující obraně utekl navrátilec do sestavy Kozolup Michal Frič, jenž balón předložil před prázdnou bránu Jakubovi Čechovi a ten už to měl snadné – 2:0.

Naděje Postřekova definitivně spláchl Jakub Čech

Případné hostující plány na zvrat dostaly velkou trhlinu už po pěti minutách druhého dějství, kdy se podruhé v zápase zapsal mezi střelce Jakub Čech. Hráči Postřekova pak sice také dostali míč za za záda gólmana soupeře, ale bylo to jen z ofsajdové pozice a gól tak nemohl platit. V závěru utkání naopak dovršil hattrick Jakub Čech, který měl už předtím dvě dobré příležitosti.

 

Kozolupy tak zaslouženě přehrály Postřekov 4:0 a posouvají se do klidné části tabulky. Domácí natáhli svou vítěznou sérii už na tři zápasy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): Na to, jaké bylo horko, jsme sehráli jedno z našich lepších utkání. Jednalo se o dalšího soupeře ze středu tabulky. U nich jsme prohráli 1:2 a tak jsme jim to chtěli oplatit. Začali jsme dobře. Docela jsme na ně vlétli a vedoucí gól ve 14. minutě byl vyústěním našeho tlaku. Oni se v první půli do šancí moc nedostávali, měli snad jednu, kterou zlikvidoval náš gólman. Na konci poločasu utekl po lajně Michal Frič, který mi to dal před prázdnou bránu a vedli jsme 2:0. O přestávce jsme si řekli, že 2:0 je zrádné skóre. Nechtěli jsme soupeře zbytečně pustit do šance, což se nám povedlo a navíc jsem po pěti minutách dával na 3:0 a bylo prakticky hotovo. Pak už se to spíše dohrávalo. V podstatě jsme Postřekov do ničeho nepustili, dali jen gól z ofsajdu. Fungoval nám střed hřiště, obrana v posledních zápasech funguje úplně špičkově a já jsem konečně začal dávat góly, takže to byla docela vydařená sobota. :-)




Počet diváků: 90. Rozhodčí: Liškutín Antonín - SCHNEIDER Josef, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Fotograf - TJ Sokol Kozolupy | Plzeňský | Plzeň - Sever
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - Liškutín Antonín: 8
Občerstvení - nápoje: 5
Občerstvení - jídlo: 6
Hrací plocha: 7
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Sokol Kozolupy: 7
Výkon hostů - TJ Sokol Postřekov: 6
Hráč utkání - domácí: Jakub Čech - Vstřelením tří branek rozhodl utkání
Hodnocení hráčů - domácí: Martin Mráz - 7, Jaromír Beran - 6, Jan Huleš - 7, Jakub Bozděch - 6, Jiří Hucl - 7, Michal Frič - 6, Petr Mráz - 7, Matěj Bozděch - 8, Jakub Čech - 8, Milan Janko - 6, Pavel Pancurák - 7, Vojtěch Kovář - 7, Radek Šašek - 8,

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Postřekov bude chtít odčinit prohru s Bělou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů