2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Postřekov otočil zápas proti Horšovskému Týnu a začal jaro vítězstvím


Branky


0

Ve 14. kole 1.B třídy sk A hostil šestý Postřekov poslední Horšovský Týn. Hostující Dynamo se nakonec ukázalo jako poměrně tvrdý oříšek k rozlousknutí a v závěru první půle se dokonce ujalo vedení. Domácí rozhodli o své výhře až zlepšeným výkonem po přestávce, vítězný gól si připsal v 90. minutě střídající Adam Polák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dynamo udeřilo po standardní situaci

První poločas mnoho fotbalové krásy nenabídl. Domácím, kteří byli favorité utkání, vázla kombinace a jejich akce většinou končily ještě před pokutovým územím soupeře. Dynamo naopak nepůsobilo tak odevzdaně, jako v závěru podzimu a hrozilo především ze standardních situací. Z jedné z nich hosté na konci první půle i udeřili, když se prosadil Jan Doležal. Do šaten se tak odcházelo za poměrně překvapivého vedení Horšovského Týna

Postřekov skóre otočil, rozhodl střídající Polák

O přestávce v kabině Postřekova proběhla důrazná promluva kouče Wirta a na hřišti to bylo znát. Domácí hru navíc oživil střídající Lukáš Svoboda, který na trávník přinesl nasazení a pohyb. Již v 54. minutě tak bylo vyrovnáno. Na hranici šestnáctky si našel odražený míč spíše sváteční střelec Karel Kuželka a technickou střelou překonal brankáře Nováka. Domácí pak byli i nadále aktivnější, ale dlouho se nemohli přes obranu soupeře znovu prosadit. Jejich tlak však s blížícím se koncem nadále sílil a bylo znát, že by chtěli duel rozhodnout ještě před penaltami. A to se jim nakonec podařilo. Již v 90. minutě se o to postaral střídající Adam Polák, který zkušeně přeloboval vybíhajícího brankáře Nováka.

Postřekov tak nakonec splnil roli favorita a získal důležité tři body. Dynamo domů odjelo s prázdnou, ale ukázalo, že jaro nechce jen tak dohrát.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Zápas jsme po zimní pauze nezačali úplně tak, jak jsme si představovali. Nehráli jsme, co jsme chtěli a trénovali. Bylo tam hodně nedostatků. Nedařila se nám kombinace, nedokázali jsme udržet míč. V prvním poločase jsme si nevytvořili žádnou šanci, v závěru jsme navíc inkasovali po standardní situaci. O přestávce jsme si řekli, že musíme zlepšit pohyb po hřišti a finální přihrávky. Měli jsme problémy se sestavou. Na lavičce jsme měli čtyři hráče, kteří nebyli zdravotně v pořádku nebo byli po zranění. Risknul jsem to a na druhou půli tam dal Lukáše Svobodu, což je náš nový hráč. Hru oživil a dal ji trochu jiný spád. Podařilo se nám vyrovnat, ale jinak tam zakončení stále moc nebylo. Na posledních 25 minut jsem tam pak poslal Adama Poláka, což je dobrý fotbalista, ale fyzicky na tom není tak, aby odehrál celý zápas. Hra se poté úplně změnila, bylo vidět, že kluci moc chtějí vyhrát. A Adam pak v závěru utkání rozhodl. S prvním poločasem jsem spokojen tedy nebyl. S druhým, i když tam byly nějaké nedostatky, tak s přístupem a pohybem jsme už spokojeni byli. V těchto zápasech je třeba získávat body a posouvat se tabulkou směrem nahoru.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - N. Ababii [-] (46. L. Svoboda [-] ) , L. Ledvina [-] , D. Vavřík [-] , J. Závodný [-] , D. Karlík [-] , M. Votava [-] , D. Steinberger [-] , K. Kuželka [-] , F. Kreuz [-] , V. Cibotaru [-] (66. A. Polák [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - J. Černík [-] - T. Havlíček [-] (88. Š. Beneš [-] ) , M. Čedík [-] , J. Svárovský [-] , Z. Staroba [-] , J. Doležal [-] , J. Jurko [-] (46. V. Šperl [-] ) , D. Pták [-] , M. Šutek [-] , D. Mach [-]

ŽK: 70. L. Svoboda , 80. J. Závodný - 28. J. Jurko .
Hráči zápasu: J. Závodný .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Pena Miroslav - PRESSL Václav, RUBÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.