Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 10:15

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělá odstřelila Staňkov z prvního místa pěti góly!


Branky


6. J. Černý , 21. J. Malý , 51. M. Bořil , 74. M. Bořil , 85. P. Jarina - 43. T. Tlustý , 59. V. Voves
0

Fotbalisté Staňkova na podzim inkasovali ve třinácti zápasech jen devět gólů. V prvním jarním utkání jich ale na hřišti ambiciózní Bělé obdrželi hned pět. Třetí tým tabulky tak mohl oslavit vysoké a zasloužené vítězství 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá šla do dvougólového trháku, před přestávkou snižoval Tlustý

Šlágrem 14. kola soutěže byl souboj dosud čtvrté Bělé s vedoucím Staňkovem. Domácí představili i svou novou posilu, Jaroslava Malého, který naposledy nastupoval v Krajském přeboru za Stříbro. 

 

Domácí Start vlétl do utkání bez respektu a už v 6. minutě se poprvé měnilo skóre. Ve středu hřiště se dostal k míči Frank, který vysunul Jarinu. Ten si proti sobě natáhl brankáře a předložil míč pod sebe Jakubovi Černému, jenž zakončoval do prázdné brány. Ve 21. minutě se fanoušci Bělé radovali podruhé. Novic Jaroslav Malý z přímého kopu propálil zeď a míč zapadl k tyči svatyně Staňkova. Stejný hráč pak ještě nabídl šanci Bořilovi, který jeho nabídku uklidil šajtlí mimo bránu. Ve 43. minutě se dočkali i hráči Staňkova. Brankář Jarina rozehrál míč nakrátko na Tomáška, ten nevěděl o napadajícím Pavlovi Tlustém a nejlepší střelec soutěže už to měl poté snadné – 2:1.

 

Staňkov ještě jednou snížil, Voves však musel jít pod sprchu

Nástup do druhého dějství měli domácí opět výborný. Jarina zatáhl míč až k brankové čáře, poslal ho do ohně a Miroslav Bořil balón doklepl do sítě. Staňkov vzápětí vrátil do hry Václav Voves, ten dostal přihrávku za obranu a křížnou střelou snížil na 3:2. To hosty povzbudilo a jejich nápor začal sílit. Ve chvíli, kdy se zdálo, že vyrovnání visí na vlásku, však Malý našel před bránou Miroslava Bořila a ten svou druhou trefou v zápase zvýšil na 4:2. O chvíli později navíc Bořila nakopl Václav Voves a rozhodčí byl nucen tasit červenou kartu. V deseti už hosté na zvrat neměli. V 85. minutě naopak výborně hrající Malý poslal do úniku Pavla Jarinu a ten překonal brankáře Jánského popáté. Právě Jánský pak Staňkov zachránil od ještě většího přídělu, když pochytal šance Franka či Malého.

 

Bělá se tak raduje ze zaslouženého vítězství a posunu na třetí místo tabulky. Naopak fotbalisty Staňkova vystřídal na čele Meclov.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Na zápas jsme se připravovali prakticky celou zimu. Kluci byli natěšení, připravení a chtěli vyhrát, což se ukázalo i na hřišti, kde šli nekompromisně za vítězstvím. Ve výborném světle se ukázala i posila Jarda Malý, který k nám přišel ze Stříbra. Pomohl nám i rychlý první gól. V závěru první půle soupeř po naší chybě snížil, ale to pro nás bylo paradoxně možná lepší, než kdybychom vedli 2:0. Stav 2:1 vás neuspokojí a stále máte o co hrát. Hodně nám pak pomohlo vyloučení hostujícího Vovese, které přišlo v době, kdy se soupeř nadechoval k náporu. Poté jsme mohli přidat i víc gólů. Kdyby tam nebyl jejich gólman, mohl být výsledek daleko vyšší.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Tomášek [-] , J. Bočan [-] (63. D. Häusler [-] ) , P. Jarina [-] , V. Iščenko [-] , J. Malý [-] , J. Černý [-] , D. Frank [-] , V. Landrgott [-] (75. J. Černý [-] ) , L. Černý [-] , M. Bořil [-] (84. P. Cingroš [-] )

FK Staňkov
L. Jánský [-] - T. Výrut [-] (57. V. Mifek [-] ) , F. Dolejš [-] , O. Hrdina [-] , P. Gust [-] , T. Tlustý [-] , D. Drudík [-] (75. L. Zahoř [-] ) , J. Kubina [-] , J. Vrba [-] , J. Šimůnek [-] , V. Voves [-]

ŽK: 26. M. Tomášek - 30. D. Drudík , 31. V. Voves , 55. J. Šimůnek . ČK: 76. V. Voves .
Hráči zápasu: M. Bořil , P. Jarina , J. Malý .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Sirový Václav - HÁLEK Pavol, KOMANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.