Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

30.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč zesměšnila Mochtín


Branky


3. K. Kazda , 13. M. Polák , 17. M. Polák , 30. M. Polák , 37. O. Mašek , 41. L. Husník , 65. J. Kohout - 18. J. Žiak , 84. Z. Smolík
17

Domácí, jakožto favorit utkání, tuto roli potvrdili a Mochtín si odváží opravdu vysoký výprask!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm branek v prvním poločase!

Divoká první poločas odstartovali domácí už ve 3. minutě. Polák přihrál za obranu Kazdovi a ten běžel sám na brankáře, kterého mazácky přehodil - 1:0. V posledním zápase sezóny jakoby už chtěly obrany odpočívat a proto bylo k vidění hodně šancí. Hosté měli 2 dobré příležitosti srovnat, ale ani jednu z nich nevyužili. Ve 13. minutě se opřel z dálky do balónu domácí Polák a míč skončil v horním rohu branky - 2:0. V 17. minutě opět běžel sám na bránu Kazda, ale tentokrát na hostujícího brankáře nevyzrál, míč se ale odrazil k Polákovi, který míč uklidil do branky - 3:0. Hosté se také dočkali gólu a to hned minutu po třetím gólu, který obdrželi. Hostující útočník vystřelil z poza vápna, zblokovaná střela se odrazila k Žiakovi a ten se nemýlil - 3:1. Ve třicáté minutě vyslal do úniku domácí brankář Klik krásným výkopem aktivního Poláka, ten si míč zpracoval, vracející se obránce Mochtína dvakrát zasekávačkou zdarma povozil na kolotoči a vyběhnuvšího brankáře Kodeše krásně přeloboval - 4:1.

Ve 37. minutě si naskočil na centr sváteční hlavičkář Mašek a k překvapení všech míč zapadl do branky - 5:1

Ve 41. minutě vystřelil domácí Husník z 20 metrů a míč zapadl přesně k tyči 6:1.

Domácím tak v prvním poločase vyšlo vše, na co sáhli.

 

Druhý poločas se dohrával v klidném tempu

Druhý poločas už nenabídl takovou brankovou nadílku jako ten první, ale šancí bylo k vidění dost.

Do brankové listiny střelců se chtěl také dostat domácí stoper Kohout. Po několika předchozích pokusech se rozhodl pro osvědčené pravidlo, když nevíš co s míčem, tak vystřel. Ukrytou střelou ze 40 metrů překvapil hostujícího brankáře Kodeše - 7:1. Hráči domácích byli na míči stále aktivní a nepolevovali. Další góly už však nepřidali. Buď je vychytal brankář Kodeš, nebo situaci nevyřešili správně. Druhý čestný zásah ještě přidali hosté. Když se po rozehraném přímém kopu dostal k míči hostující Smolík a brankáře Klika překonal podruhé – 7:2.

 

Za zmínku ještě stojí přímý kop z poslední minuty utkání. Domácí Korelus, který si přál končit kariéru se vstřeleným gólem, si postavil míč, všichni domácí hráči si stoupli do zdi, aby brankář Kodeš nic neviděl. Franta Korelus se pekelně soustředil a v hlavě mu proběhly vzpomínky z jeho bohaté a krásné kariéry. Měl na dosah to, o čem snil, zakončit kariéru vstřeleným gólem. Rozhodčí pískl do píšťalky a František kopl do balónu, všichni s napětím pozorovali plachtící míč, ten se bohužel vůbec nevešel mezi tři tyče. Franta koukal nevěřícně s otevřenou pusou. Kariéru si tak bude muset prodloužit ještě o jeden rok.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Trenér Jaroslav Urbánek: Poslední zápas jsme zvládli na výbornou a to zejména díky prvnímu poločasu. V něm dominoval velmi aktivní Matěj Polák. Na první gól krásně přihrál Kazdovi a další tři krásné branky vstřelil sám. Opravdu velmi povedená půlhodina, klobouk dolů. Dařilo se nám tentokrát střelecky a na rozdíl od soupeře nám tam toho dost napadalo. Trefil se hlavou sváteční střelec Mašek, na úspěšnou střelbu si vzpomněl Husník a vše dovršil střelou ze 40 metrů další bomber (podobně jako Mašek) také svou druhou brankou v sezóně Kuba Kohout. Úspěšně jsme zakončili úspěšnou sezónu. Tak teď se pečlivě připravit na KRAJSKÝ PŘEBOR




Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - K. Kazda [-] (51. M. Pechman [-] ) , V. Tobrman [-] , P. Korous [-] , M. Polák [-] , M. Fryček [-] (51. D. Sperl [-] ) , V. Pavel [-] (51. T. Jelínek [-] ) , F. Korelus [-] , J. Kohout [-] , O. Mašek [-] (74. A. Král [-] ) , L. Husník [-] (61. D. Král [-] )

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - S. Jarabica [-] (61. S. Strejc [-] ) , J. Pretzelmayer [-] (74. i. Dolejš, [-] ) , Z. Smolík [-] , J. Šafránek [-] , J. Cihlář [-] , T. Velek [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - SCHNEIDER Josef, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Blažek

Expert: Lukáš Tomášek ml.
Tip experta: výhra domácích

Zruč je velmi kvalitní mužstvo a na domácím hřišti zvítězí.

Tip: výhra domácích