0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2018 17:00

27.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtínští se svezli na kolotoči zdarma


Branky


6. J. Nauš , 65. M. Forman , 67. M. Forman , 89. M. Forman
25

Fotbalisté Mochtína pokračovali i o Mochtínské pouti v sérii nepovedených zápasů posledních kol. Tentokráte doma prohráli vysoko 0:4 s FK Horažďovice, který se v soutěži zachraňuje. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horažďovice se dostaly do vedení

Okresní derby I.A třídy přineslo vyrovnaný souboj dvou tradičních soupeřů, ve kterém však hosté dali domácímu mužstvu lekci z produktivity. Mochtín začal skvěle, ve 3.minutě mohl vyhrávat 2:0, kdyby své tutovky proměnili v gól Jar. Cihlář a Jar. Pretzelmayer. To hostům stačil ke vstřelení úvodní branky zápasu jeden povedený průnik po levé straně a v 6.min. vedli 0:1. Střelcem byl Nauš.

Hostům narostla křídla, bylo na jejich pohybu a důrazu znát, jak hodně chtějí z Mochtína přivést body. V 15.min. střílí jen těsně vedle brány, o dvě min. později podržel svůj tým skvělým zákrokem gólman Petr Kodeš. Domácí se však oklepali, bojovali, byli blizoučko k vyrovnání. To však do poločasu nepřišlo,  když další solo úniky Jar. Pretzelmayera 2x vychytal zkušený gólman hostů Jiří Rybár. Poté Smolík nastřelil ve 42.min. krásnou střelou břevno brány hostů a ve 45. min. po rohovém kopu Mochtína z dorážky J.Pretzelmayer přestřeluje.

 

Forman, Forman, Forman

Vyrovnaný souboj se šancemi na obou stranách pokračuje i po přestávce. Goly však střílí jen hosté - pro Mochtín je branka hostů zakletá. Čistým hattrickem se prezentuje hostující Michael Forman, góly ze 65., 67. a v 89. minuty podtrhuje účet pro Mochtín nevydařeného utkání.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] (62. J. Šafránek [-] ) , J. Pretzelmayer [-] , D. Gajdušek [-] , J. Cihlář [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Čeleda [-] (73. Z. Novák [-] ) , T. Velek [-] , J. Žiak [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

FK Horažďovice
J. Rybár [-] - L. Král [-] , J. Nauš [-] , M. Forman [-] , J. Sova [-] , V. Bartheldy [-] , L. Mareš [-] (46. J. Štěch [-] ) , J. Boček [-] , M. Šašek [-] , J. Janouškovec [-] , D. Macoun [-] (46. R. Lacko [-] )

ŽK: 87. Z. Novák - 52. J. Janouškovec , 53. M. Šašek , 82. V. Bartheldy .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Ruda Daniel - LIŠKUTÍN Antonín, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Blažek

Expert: Jan Nový
Tip experta: výhra domácích

Mochtín je nepříjemný soupeř. Zápas nakonec zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích