Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 17:00

24.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany odjíždí z Bukovce bez bodů


Branky


23

Vyrovnaný zápas se spoustou branek viděli diváci v Bukovci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů v prvním poločase

První poločas začal lépe pro hostující celek. Chlumčany diktovaly tempo hry a hned v 10. minutě se jim podařilo skórovat. Po lajně se do zakončení dostal Kanát, který trefil pouze tyč, odražený balon se odrazil k Haníkovi a ten pohotově uklidil míč do sítě - 0:1. Domácím se podařilo o 13 minut déle vyrovnat, když hostující brankář špatně odkopl míč a přihrál přímo na nohu Sluka, který poslal míč za jeho záda - 1:1. O dvě minuty později svým stálým tlakem dokázaly Chlumčany opět urvat vedení na svoji stranu. Konkrétně Štolle, který napálil míč ze vzduchu přímo pod břevno brány domácího brankáře - 1:2. Téměř 4 minuty poté se opět ozvali i domácí hráči. Ve vápně šel dobrovolně a bez zaváhání k zemi domácí útočník a rozhodčí odpískal pokutový kop. Mnohým se tento verdikt nelíbil, avšak domácí byli naprosto spokojeni, jelikož se jim podařilo opět vyrovnat, když penaltu proměnil Róth - 2:2. Do poločasu spíše hosté byli ti, kteří držely balón na svých kopačkách, ale paradoxně inkasovali branku ve 40. minutě, tedy se dá říct branku do šatny, když se trefil Vraštil opět po špatně odkopnutém míči. Poločas skončil tedy 3:2 pro domácí, i když výsledek neodpovídal předvedené hře.

Hosté otočit nedokázali

Druhý poločas začal ve stejném duchu, hosté drželi míč na svých kopačkách a dostávali se do výborných šancí, které ale neproměnili. Nečekaně, ale přece jen opět skórovali domácí, konkrétně Vraštil - 4:2. Chlumčany tedy obdržely 4. gól, ale jejich hra se nijak nezměnila, vytvořily si ještě větší tlak a snažily se skórovat, to se jim povedlo až v 79. minutě, když si na hranici vápna přistrčil hostující Tomášek a pěknou střelou do šibenice zaskočil domácího brankáře - 4:3. Do konce zápasu si Chlumčany vytvořily další šance, ale žádná z nich už neskončila za zády domácího brankáře, tudíž zápas plný gólů skončil lépe pro domácí, kteří vyhráli 4:3 a získali cenné 3 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany
Lukáš Tomášek: Bukovec potrestal naše chyby, jinak si prakticky nic nevytvořil...My si vytvářeli jednu šanci za druhou, ale prostě nám to tam nepadalo. Určitě si zasloužili domácí 3 body za produktivitu, ale za předvedenou hru nikoliv. Fotbal se ale hraje na to, kdo dá víc branek, a to byl Bukovec bohužel, tudíž jin gratuluji a nám nezbejvá nic jiného než zapracovat na zakončení, jelikož prohrát takovýto zápas je opravdu trestuhodné, celý zápas jsme byli lepším týmem, bohužel ne tím produktivnějším. S tímhle ale máme problém už dlouho, že soupeře "válcujeme" přehráváme, ale bez gólů se nedá vyhrát a proto jsme předposlední...



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - M. Zámeček [-] , J. Sluka [-] , P. Podzimek [-] (60. S. Kaše [-] ) - P. Vaigl [-] , T. Bláha [-] , J. Šimr [-] (46. J. Zíka [-] ) , J. Nový [-] - F. Vraštil [-] (85. P. Hirman [-] ) , F. Róth [-] (57. J. Havelka [-] ) , J. Valenta [-]

TJ Keramika Chlumčany
R. Fryš [-] - T. Fleissig [-] , L. Milota [-] , J. Havlík [-] - D. Štolle [-] , M. Kanát [-] , L. Tomášek ml. [-] , J. Vajai [-] , M. Vojáček [-] - V. Dušek [-] , O. Haník [-] (76. M. Zíka [-] )

ŽK: 88. D. Štolle .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hájek Zdeněk - ŘÍHA Zdeněk, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza