5:1
(3:0)
53. J. Kovačič (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice si ze Zruče odváží pět gólů


Branky


16. K. Kazda , 27. P. Korous (p.) , 34. D. Král , 79. A. Král , 84. L. Husník - 53. J. Kovačič (p.)
24

Utkání mělo jasný průběh. Domácí hosty naprosto přejeli a nedali jim žádnou šanci.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třígólové vedení

Utkání nezačalo v žádném vysokém tempu, a hra se odehrávala spíše uprostřed hřiště se spoustou nepřesností.  V 16. minutě se dostal do úniku domácí Kazda a po krásném lobu vstřelil gól - 1:0.  Domácí se začali dostávat více do hry a hra se přesunula před brankáře Zacha. Ve 27. minutě hosté zahráli ve vápně rukou. Korous penaltu proměnil a zvýšil na 2:0.  Ve 34. minutě se po rohu prosadil domácí kapitán David Král a zvýšil na 3:0.  Hosté z Křimic si žádný tlak ani šance nevytvářeli. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0 pro domácí. 

Domácí si vedení pojistili

Druhá půle nabídla od začátku další šance domácích, ale gól dali hosté. Z ojedinělého protiútoku hosté vytěžili penaltu, kterou následně proměnil Kovačič3:1. Domácí ale nějaké drama nepřipustili. Po několika neproměněných šancích se po rohu krásně trefil z voleje Adam Král - 4:1. Pět minut po něm se ještě trefil domácí Husník a dovršil tak „bůra“ v síti hostí – 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Trenér Jar. Urbánek: Utkání se hrálo ve velkém horku a nutno přiznat, že k celkem pohodovému vítězství nám stačil průměrný výkon. První ‚loženku‘ sice zazdil Jelínek, ale vše napravil pěkným lobem Kazda. Když jsme za chvilku po ruce proměnili pokutový kop, vypadalo to, že by mohlo padnout dost branek a mohli jsme si v klidu zahrát kombinační fotbal. Branky ještě přišly, trefili se bratři Králové (zvlášť u Adama mě to těší, protože si ho za aktivitu zasloužil), a poslední gól Husníka po pěkné střele skóre dovršil. Ale pěkný fotbal z podzimu jsme úplně nepředvedli. Tak se to třeba povede v úterní dohrávce.




Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - V. Pavel [-] , F. Korelus [-] , D. Král [-] , K. Kazda [-] (53. M. Polák [-] ) , P. Korous [-] , O. Mašek [-] (60. T. Valenta [-] ) , V. Tobrman [-] , A. Král [-] , T. Jelínek [-] (58. J. Kohout [-] ) , L. Husník [-]

FC Křimice
M. Zach [-] - V. Kuneš [-] , F. Šváb [-] , J. Dytrt [-] , J. Zapoměl [-] , J. Kovačič [-] , M. Brousil [-] , T. Čechura [-] , J. Vonášek [-] , J. Novák [-] (58. J. Žilák [-] ) , P. Kratochvíl [-]

ŽK: 66. V. Tobrman - 33. M. Brousil .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Chmelík Miroslav - PICEK Lukáš, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích