Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mochtín rozdrtil Bukovec


19

Nečekaným výsledkem 1:6 ve prospěch Mochtína skončilo nedělní utkání I.A třídy mužů SK Plzeň Bukovec - Sokol Mochtín. Hostující tým svého soupeře, který v minulém kole dokázal zvítězit v Bolevci, dokonale zaskočil. Již v poločase vedl 2:0, střelecky se mu dařilo i po přestávce, kdy se hatrickem blýsknul Zbyněk Smolík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Článek převzatý z www.tjmochtin.cz

Skore otevřel "Angličanem" ve 36.min. Jar. Pretzelmayer 0:1 a ve 45. golem do šatny pěknou hlavičkou zvyšuje na 0:2 po rohovém kopu kapitán Jiří Dolejš. Domácí tým tento gol hodně poznamenal, Mochtínu naopak vlil hodně sebebědomí do další pětačtyřicetiminutovky. Pět minut po přestávce předvedl skvělou akci Zb.Smolík, ale jeho střelu vytáhnul domácí golman na tyč a na rohový kop. V 56.min. se ale již skore mění, na 0:3 zvyšuje z VPK (nařízen za faul na J.Žiaka) přesnou střelou k tyči  Zb. Smolík. Stejný hráč pak ukázkovým volejem proměňuje přesný centr Tomáše Dolejše ve čtvrtý gol Mochtína a to běžela teprve 59.minuta. V 70.min. se dostává do soloúniku střídající J.Šafránek, trefuje však jen tyč domácí brány, ale o sedm minut později se již nemýlí, z malého vápna míří přesně - Mochtín vede 5:0 ! Pak si vybrala obrana hostů slabší chvilku, domácí Žemlička střílí čestný gol, upravuje na 1:5, střlecké hody Mochtína však pokračují dál. V 84.min. je v golové šanci střídající Zd. Novák, po př. Zb. Smolíka ale trefuje jen tyč domácí brány. Účet vydařeného zápasu uzavírá svým třetím golem Zb. Smolík v 90.minutě, kdy šikovně přehazuje domácího golmana, zápas končí.



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
K. Míčka [-] - M. Zámeček [-] , M. Matys [-] , J. Havelka [-] - P. Hirman [-] , J. Šimr [-] , J. Nový [-] , J. Zíka [-] , R. Šváb [-] - M. Žemlička [-] , J. Valenta [-]

TJ Sokol Mochtín
P. Kodeš [-] - Z. Smolík [-] , J. Pretzelmayer [-] , D. Gajdušek [-] (46. J. Šafránek [-] ) , J. Cihlář [-] , V. Pretzelmayer [-] , T. Velek [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , T. Dolejš [-]

ŽK: 65. M. Matys , 88. J. Havelka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brůha Radek - PRESSL Václav, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Blažek

Expert: Matěj Polák
Tip experta: výhra domácích

Domácí se mohou spolehnout na kanonýra Rotha, který se vrátil z Doubravky a dovede je k vítězství. 4:2 pro domácí