0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 16:00

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec nadělil Mrákovu "bůra"


Branky


14. M. Zítek , 39. M. Bublík , 45. M. Zítek , 60. M. Zítek , 74. M. Zítek
19

Na tento zápas budou chtít v Mrákově rychle zapomenout. Dostat na domácí půdě pět gólů, žádný nevstřelit, zkrátka žádná sláva. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí své šance nevyužili, hosté krutě trestali

Do zápasu hosté nevstoupili dobře, již na začátku utkání chyboval. Brankář Kalčík přišel při těžké malé domů o balón a hostující hráč tak střílel do odkryté branky, ale na čáře skvěle zakročil Soukup a zachránil Bolevec od pohromy. Poté se hosté začali probouzet.  Zítkův přímý kop ale skončil jen ve zdi, Bublíkovo pěkná střela z dálky pak skončila těsně vedle domácí svatyně.

Ve 14. minutě se již mohli radovat, Bublík vyslal kolmicí Zítka, který se štěstím prostřelil domácího brankáře - 0:1.

Hra se poté trochu uklidnila, ale při jednom centru ze strany hosté propadli při bránění a Šnaider na poslední chvíli zblokoval střelu domácího hráče, která by mířila za záda Kalčíka. Domácí hráli hodně na riziko, snažili se hodně držet balon a neuchylovali se k nakopávaným balónům, to se jim ale stalo osudným ve 39. minutě, kdy Thomayer vypíchl balon kličkujícímu stoperovi a vyslal na zteč Bublíka, jehož křížná střela skončila za zády bezmocného domácího brankáře – 0:2.

V poslední minutě prvního poločasu vybojoval na vlastní půlce balon Hibler, vydal se na výlet a na vápně skvěle předložil míč Zítkovi, který obstřelil vybíhajícího domácího brankáře – 0:3.

A zase ten Zítek

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Domácí se ani za nepříznivého stavu neuchylovali k nakopávaným balónům, snažili se postupnou kombinací dostat do šancí. Jejich rozehrávka byla ale často zdlouhavá a nepřesná, z čehož pramenili další šance hostů. Po centru Winkelhöfera ze strany se na penaltě ocitnul zcela osamocen Pelnář, ale jeho dělovka jen rozezvučela břevno.

Domácí si ve druhém poločase vypracovali jednu tutovku, hosté opět propadli při bránění a střelu domácího hráče z hranice vápna se štěstím vytěsnil Kalčík na roh. V 60. minutě už bolevečtí vedli 4:0, Zítek se dostal k odraženému míči, napřáhl z dvaceti metrů a pěknou střelou rozvlnil síť za domácím brankářem. Odpor domácích byl již zlomen a v 74. minutě hosté opět udeřili. Hibler vyslal dlouhým pasem do úniku opět Zítka, který prostřelil brankáře střelou na bližší tyč – 0:5. Zápas se pak v poklidu dohrál.



Ohlasy k zápasu



SSC Bolevec
Martin Zítek: Začátek zápasu nám nevyšel, pomalu jsme se dostávali do tempa. Pak nám pomohl šťastný gól a soupeře jsme byli schopni, až na jednu výjimku, držet daleko od naší branky. Ke konci poločasu jsme pak dali 2 slepené góly a do šaten jsme šli v dobrém rozpoložení. Ve druhém poločase nás za stavu 3:0 podržel Kalčík, kdyby soupeř snížil, ještě mohlo být dusno. Pak jsme ale přidali čtvrtý gól a utkání se již víceméně dohrávalo



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , P. Vondraš [-] - P. Michálek [-] , T. Duffek [-] , M. Smazal [-] , V. Král [-] , J. Stýskal [-] - V. Vojtko [-] (57. L. Čermák [-] ) , P. Váchal [-] , M. Růžek [-] (70. A. Kopecký [-] )

SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - J. Fryček [-] , J. Thomayer ml. [-] , P. Winkelhöfer [-] , O. Šnaider [-] (78. M. Fictum [-] ) , M. Zítek [-] , P. Greif [-] , J. Hibler [-] , M. Soukup [-] , M. Pelnář [-] , M. Bublík [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ČERMÁK Vladimír, VALENTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

František Blažek

Expert: Matěj Polák
Tip experta: výhra hostů

Tohle je oříšek. Bojovné utkání. Domácí se na jaře zlepšili ale rychlé útočné duo Zítek-Pelnář 2x frnkne z brejku a hosté si odvezou výhru 0:2