3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka těsně porazila Křimice


Branky


19

V "malém plzeňském derby" se potkala Košutka a Křimice. Domácí byli nakonec šťastněším týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly v prvním poločase

Od úvodního hvizdu byla na Košutce vidět velká chuť.  První změna skóre nastala už v 4. minutě, prudce zahraný roh se snažil křimický obránce odvrátit, ale trefil pouze Nedvěda, od kterého se míč odrazil a zapadl k levé tyči - 1:0.
Košutka se dál hrnula do útoku a další gól na sebe nenechal dlouho čekat, dlouhý výkop Frýdla bedlivě sledoval Nedvěd a svým tlakem si vynutil chybu hostujícího obránce, kterou potrestal střelou podél gólmana a zvýšil 2:0.
Poté se domácí možná trochu uspokojili a Křimice ihned trestali. Liška váhal z rozehrávkou, přišel o balon, který se po hezké kombinaci dostal až k Lamborovi, který střelou do prázdné brány snížil 2:1.
Domácí se ještě ani nestihli oklepat z prvního gólu a míč z brány lovili po druhé. Adam si našel míč pár metrů za vápnem a řídili se pravidlem, když nevíš co s míčem, tak vystřel. Střela se ještě otřela o dalšího hráče, skočila přímo před Frýdlem, který jí už nestihl vytěsnit mimo tři tyče - 2:2. Zbytek druhé půle už byl víceméně chaotický bez další výraznější šance.

Ve druhém poločase domácí rozhodli

Do druhé půle domácí nevstoupili, tak aktivně a hosté měli několik slibných náznaků šancí, které ovšem Košutka přečkala bez inkasovaného gólu. Domácí se poprvé osmělili v 55. minutě, když Blažejovský na levé straně obral obránce o míče, ten předložil Rolkovi, který ovšem levou nohou netrefil ideálně a gólman neměl s pokusem problém. Za dalších 5 minut si přetažený centr našel Chabr a zkoušel trefit z voleje, ale nepřesně. Hosté měli největší šanci v 75. minutě, kdy míč propadl za  obranu Košutky, ale útočník neseřídil mušku přesně a Frýdl stačil vytěsnit na roh. Rozuzlení celého klání přišlo v 80. minutě, dlouhý balon vybojoval Blažejovský, na poslední chvíli ještě stihl posunout míč špičkou na Pekníka, který vstřelil do poloodkryté bráně vítězný gól - 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: V domácím prostředí jsme se až nepochopitelně trápili a byli nejhorší v soutěži. Říkal jsem si, že jestli neporazíme Křimice, tak v zoufalosti budu muset políbit ropuchu nebo za úplňku hřiště pokapat kohoutí krví. Naštěstí jsme kletbu zlomili a objednávku na kohouta jsem mohl za pět minut dvanáct stornovat. Nechápu jednu věc, vedeme 2:0 a místo toho, abychom se uklidnili, tak jsme nervózní jak žáci v sedmý třídě před čtvrtletkou z matiky. Stalo se nám to letos už potřetí. Za 3 body jsme nesmírně rádi, Křimice nepředváděli vůbec špatný fotbal. V minulém ohlasu jsem se vysmíval dvěma spoluhráčům, kteří mi to chtěli nějakým způsobem vrátit a lili do mě ohnivou vodu takovým způsobem, že jsem si místama myslel, že nejsem na Košutce, nýbrž na ruské svatbě v Petrohradu. Skončilo to tak, že jsem o půlnoci usnul v našem oblíbeném podniku v pozici na rybáře. Teď se už všichni soustředíme na Horažďovice.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - M. Nedvěd [-] (67. T. Pekník [-] ) , J. Chabr [-] (89. J. Pekník [-] ) , F. Řežábek [-] (80. J. Hemzáček [-] ) , P. Macht [-] , K. Liška [-] , J. Blažejovský [-] , Z. Rolko [-] , L. Kovařík [-] , F. Fikar [-] , M. Primas [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - P. Lambor [-] , A. Adam [-] , P. Kratochvíl [-] (73. V. Kuneš [-] ) , T. Křen [-] , J. Kovačič [-] , M. Brousil [-] , T. Čechura [-] , J. Vonášek [-] , J. Novák [-] (87. F. Šváb [-] ) , J. Volena [-]

ŽK: 72. J. Chabr - 72. P. Lambor .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jakš Jan - MAREK Pavel, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

František Blažek

Expert: Matěj Polák
Tip experta: výhra domácích

Košutka bude povzbuzena jak vítězstvím na půdě lídra tak rumovou smrští z velikonočního pondělí a všechny body zůstanou doma. 3:1